Iako je danas jedna od najtalentiranijih glumica svoje generacije, na samom početku karijera Winone Ryder – i nije izgledala tako blistavo.


Naime, Winona Ryder je u intervjuu za časopis 'Interwiev' priznala kako su joj na početku karijere rekli 'kako bi trebala zaboraviti glumu'.

>> Teško je u to povjerovati, ali tvrdi: 'Odbijali su me milijun puta!'

Vezani članci Policajac, ilustracija 18-godišnjak ušao u autobus, provozao se desetak kilometara pa ga vratio na parkiralište: Prijeti mu zatvor Ukrali oko 150 komada čokolade Pao im je šećer? Dvojac ukrao više od 150 čokolada, usput uzeli tostere, odjeću i ogledala

'Bila sam na audiciji na kojoj je usred moje rečenice casting redateljica izjavila: Slušaj, mala. Ne bi trebala biti glumica, Nisi dovoljno lijepa. Trebala bi se vratiti otkud si došla i završiti školu. Nemaš ono nešto', objasnila je 41-godišnja glumica.

'Ona je bila vrlo iskrena i otvorena. Mislim da je vjerovala da mi radi uslugu. Imala sam tada oko 15 ili 16 godina. Bilo je smiješno, a to je samo dokaz kako su me roditelji odgojili. Nisam se slomila. Usadili su mi osjećaj da je cool biti jedinstven i poseban i ne željeti se uklopiti ', dodala je Winona.

Inače, Winona Ryder je filmski debi ostvarila 1986. u filmu 'Lucas', a već iduće godine igrala je i prvu glavnu ulogu u drami 'Square Dance'. No uloga koja ju je lansirala u zvjezdanu orbitu bila je ona u filmu 'Edvard Škaroruki', u kojem je 1990. glumila s tadašnjim dečkom Johnnyjem Deppom. Tri godine poslije Winona je i prvi put nominirana za Oscara – za ulogu u hit filmu 'Doba nevinosti'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook