88-godišnji glumac William Shatner razvodi se od četvrte supruge Elizabeth, dok je treću tragično izgubio.

Galerija


88-godišnji glumac William Shatner razvodi se nakon 18 godina braka od supruge Elizabeth.

Vezani članci Nacionalni park Krka (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Nakon tragedije u NP Krka: Je li opasno kupati se kod Skradinskog buka? Morgan Miller (Foto: Instagram) Obitelj Miller tragično je izgubila kćerkicu, a sada su uvjereni da se pojavila kao anđeo nerođenog brata

Legendarni glumac, čije se bogatstvo procjenjuje na 100 milijuna dolara, s uskoro bivšom suprugom potpisao je predbračni ugovor, a nitko od glavnih aktera neće dobiti potporu jedno od drugoga.

Vremešnom glumcu ovo je četvrti brak. Prvi se put vjenčao davne 1956. godine s Glorijom Rand i s njom ima tri kćeri, no brak je potrajao do 1969. godine. 1973. godine oženio se s Marcy Lafferty i s njom je bio do 1996. godine, a već godinu dana nakon toga, 1997. godine, stupio je u brak s Nerine Kidd.

Njihovu bračnu idilu nije prekinuo razvod, već njezina smrt 1999. godine. Naime, Shatner je njezino beživotno tijelo pronašao u bazenu obiteljske vile, a uzrok smrti bilo je slučajno utapanje. Naime, Nerine je u krvi imala alkohol i Valium, no njezina se smrt nije tretirala kao samoubojstvo.

Shrvani Shatner Nerine je kasnije nazvao srodnom dušom, a ubrzo nakon njezine smrti povezao se s udrugama koje pomažu ženama koje se pokušavaju izliječiti od ovisnosti o alkoholu i drogama.

Također, istaknuo je kako mu je kolega iz "Zvjezdanih staza" Leonard Nimoy tada najviše pomogao da se izvuče, a zanimljivo, Nimoy se s ovisnošću borio gotovo čitav život do smrti 2015. godine.

2001. godine vjenčao se četvrti put, a još se ne zna što je uzrok raspada braka. 

Fotke za koje bi htjeli da ih nema: Ovako zvijezde izgledaju kad ih paparazzi uhvate poslije burnog izlaska