ima 89 godina

Pogledajte kako danas izgleda legendarni kapetan Kirk iz "Zvjezdanih staza", kaže da se na TV-u ne voli gledati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Patrick Stewart mi je odličan prijatelj, ali nisam pogledao nove "Zvjezdane staze". Seriju uopće nisam gledao jer ne volim sebe gledati na televiziji", rekao je glumac William Shatner.

Zvijezda serije "Zvjezdane staze", glumac William Shatner, priznao je kako ne gleda popularnu seriju. 89-godišnji glumac poznat je po legendarnoj ulozi kapetana Kirka u znanstveno-fantastičnoj seriji, no priznao je da ne voli sebe gledati na TV-u.

Pogledaj i ovo Gary Graham - 2 U 74. godini Preminuo je glumac iz Zvjezdanih staza, tužne vijesti potvrdila je njegova bivša supruga

U nedavnom intervjuu za Guardian ispričao je da nije pogledao "Zvjezdane staze: Picard", posljednju u nizu sezona u kojoj je glavni lik Patrick Stewart koji je utjelovio kapetana Jean-Luca Picarda.

"Patrick Stewart mi je odličan prijatelj, ali nisam pogledao nove "Zvjezdane staze". Seriju uopće nisam gledao jer ne volim sebe gledati na televiziji", rekao je Shatner. Glumac je istaknuo kako je bio u kreativnom zanosu tijekom karantene te je radio na svojim glazbenim i televizijskim projektima.

"Radim na glazbi te sanjam o novim nastupima. Pokušavam progurati tri serije trenutačno, a završavam i svoj blues album. U isto vrijeme radim s jednim glazbenikom iz New Yorka", ispričao je glumac.

Shatner se na malim ekranima pojavio 60-ih godina, a planove za povratak na male ekrane je odbacio, no kaže kako ne bi imao ništa protiv da redatelj Quentin Tarantino režira film "Zvjezdane staze", a u tom bi slučaju prihvatio ulogu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene