Isplivao video!

Willu Smithu ovo nije prvi put da je imao ovakav ispad, pogledajte sličnu situaciju iz prošlosti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Will Smith glavna je tema nakon dodjele Oscara u nedjelju i to sve nako što je ošamario Chrisa Rocka na pozornici usred prijenosa uživo.

Nakon incidenta koji je izbio nakon što se komičar Chris Rock našalio na račun Smithove supruge Jade, Will Smith je glavna tema medija, ali i društvenih mreža. 

Pogledaj i ovo showbuzz oglasio se i njegov sin O šamaru na Oscarima bruji čitav svijet, kolege zgrožene glumčevom reakcijom: "Nasilje nikada nije dokaz ljubavi"

Iako se javno ispričao komičaru i svima ostalima putem svog Instagram profila, mnogi još uvijek ne staju u njegovu obranu te smatraju da njegov postupak nikako nije opravdan jer nasilje nije rješenje.

S obzirom na spomenuti događaj, isplivala je i jedna priča iz prošlosti, to jest trenutak iz  2012. godine s premijere filma ''Ljudi u crnom 3'' u Moskvi.

Među fanovima koji su tada došlo pozdraviti Willa bio je i ruski komičar Vitalij Sedijuk. Šetajući crvenim tepihom, Smith je stigao do Vitalija te su se pozdravili i zagrlili, a komičar je u tome trenu krenuo ljubiti Smitha u obraz na što je Will burno reagirao.

''Čovječe, koji je tvoj problem?!'', uzvikivao je Will i potom udario Sedijuka po glavi.

Tada ga publika nije osuđivala već su stali u njegovu obranu.

Suprotno se dogodilo ove godine kad se čak razmatra treba li Will Smith i odustati od svog zlatnog kipića s obzirom na svima već znani istup prema Chrisu Rocku. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić (Foto: Dnevnik.hr) Lidija Bačić (Foto: Instagram) Lidija Bačić (Foto: Instagram) +1 Lidija Bačić (Foto: Instagram) Celebrity Lidija Bačić objavila da se zaručila, pokazala je i prsten, a svi se pitaju istu stvar!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene