Pogledajte video!

Will Smith sa sinom snimio HIT film, pogledajte PREMIJERNI foršpan!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Novi početak odvija se tisuću godina nakon što smo napustili Zemlju...

Bez obzira vjerovali u izvanzemaljce ili ne, mora se priznati da svakva vijest vezana za neidentificirane leteće objekte ili pojave slične vrste možda plijeni i najveću pozornost medija od svega ostaloga. Rušenje navodnog NLO-a u Tunguski 1908. godine uz ono u Roswellu iz 1947. godine svakako spada među najpoznatije događaje kada su u pitanju izvanzemaljci i njihovo postojanje.


>> 'Postat ćeš Amerikanac, moraš znati koja zemlja ima oblik penisa!'

Jedna od najpopularnijih znanstveno-fantastičnih serija svih vremena, Dosjei-X, početkom svoje četvrte sezone dvije epizode posvetila je Tunguski i njezinoj priči uklopljenoj u mitologiju kompletne radnje serije, a ove godine upravo je taj događaj pokretač radnje avanturističkog SF spektakla Zemlja: Novi početak u kojem su glavne uloge ostvarili Will Smith i njegov sin Jaden Smith. Pogledaj i ovo showbuzz Novo PREMIJERA Alen Vlahović predstavlja spot za pjesmu 'Na Božić odlaziš'

Sve počinje stvarnim događajem (spomenutom Tunguskom), ali nakon toga odlazimo u alternativnu prošlost koja dovodi do ekološkog kolapsa na planetu Zemlji kojeg je čovječanstvo u bliskoj budućnosti primorano napustiti. Uslijed kataklizme u prvi plan dolazi obitelj Raige čiji su Cypher (Will) i Kitai (Jaden) potomci, a čiju priču pratimo u filmu Zemlja: Novi početak.

Život nakon Zemlje na novoj planeti?!

Radnja filma Zemlja: Novi početak odvija se tisuću godina nakon što smo napustili Zemlju. Vrijeme se više ne računa kao AD (Anno Domini), već kao AE (After Earth – službeni engleski naslov filma), a ljudi žive na novom planetu Nova Prime gdje je obitelj Raige postala prava legenda. Ovo je njihova priča...

Odmah nakon dokumentarnog (viralnog) videa koji će Vas uvesti u priču filma, pogledajte i najsvježiju kino najavu za ovaj nadolazeći hit koja će vas svojim spektakularnim prizorima i intrigantnom pričom zasigurno navesti da pogledate film koji u domaća kina i IMAX stiže 6. lipnja.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene