fanovi ga podržali

Raskopčao majicu pa porukom oduševio fanove: ''U najgoroj sam formi svog života, bit ću iskren s vama!''

Will Smith (Foto: Getty Images) Will Smith (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Will Smith (Foto: Getty Images) Will Smith (Foto: Instagram) Will Smith (Foto: Instagram) Will Smith (Foto: Instagram) Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) +0 Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Galerija

Will Smith nasmijao je mnoge posljednjom fotografijom na Instagramu, na kojoj pozira u raskopčanoj majici.

Glumac Will Smith na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj sam pozira, a bio je potpuno otvoren prema svojim obožavateljima. "Bit ću iskren sa svima vama - u najgoroj sam formi u svom životu", napisao je u opisu fotografije na kojoj pozira u u boksericama i s otkopčanom majicom, a na kojoj se jasno vidi da je nakupio nekoliko kilograma više.

Pogledaj i ovo Jada Pinkett Smith i Will Smith Što ih to drži još? Godinama su javnosti predstavljali savršeni brak, a sada je sve izašlo na vidjelo i stvarno nikome ništa nije jasno!

"Ti si Will Smith! Možeš biti u kakvoj god formi želiš", "Realan si, sviđa mi se to", "Odlično", "Ovo je najbolja objava u povijesti društvenih mreža", samo su neki od komentara njegovih pratitelja, koje je do suza nasmijao svojom objavom. Brojni se s njim nisu složili, no pohvalili su ga za hrabrost te su mu dali podršku. U samo par sati prikupio je preko pet milijuna lajkova na tu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

52-godišnji Smith inače je poznat po svojoj ležernosti, a i dalje je jedan od najpopularnijih muškaraca Hollywooda. Osim glumom, bavi se pjevanjem, komedijom i produkcijom, a posao mu iz dana u dan sve više cvjeta.

Cijela njegova obitelj jedna je od najpopularnijih u Hollywoodu, a to mogu zahvaliti talentima kojima su svi nadareni i što su ostvarili uspjehe na različitim područjima. Uz to zajedno su radili na mnogim projektima. Will i Jada Pinkett Smith ostali su zajedno unatoč činjenici što mu je priznala da ga je varala usred njezine emisije.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 +0 Maja Šuput druga emisija TLZP - 2 Celebrity Maja Šuput pokazala brata svog muža Nenada, ali i preslatkog člana obitelji koji se rodio gotovo isti dan kad i njezin sinčić!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene