Will Smith objavio je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira odjeven kao princeza Jasmine iz filma "Aladin".

Galerija


Jedan od omiljenih holivudskih glumaca i komičara, 50-godišnji Will Smith na svom je profilu na Instagramu objavio luckastu fotografiju samog sebe i dobro nasmijao svoje vjerne obožavatelje.

Vezani članci Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić u rijetko viđenom izdanju: Ljepotica se razgolitila u badiću koji grli obline Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić oduševio zajedničkom fotografijom s bračnim parom Rađa: "Popravili ste mi dan!"

Naime, jedna od posljednjih filmskih uloga koje je Will snimio je ona dobrog duha Genieja u filmu "Aladin", koji još uvijek igra u kinima, na što je on zapravo htio podsjetiti obožavatelje. Zato je objavio vlastitu, dosad neviđenu fotografiju sa snimanja, ali ne kao Genieja, već kao princeze Jasmine koju u filmu tumači Naomi Scott.

"Aladin je još uvijek u kinima! Kako ćete odoljeti ovome?" napisao je Will uz urnebesenu fotografiju na kojoj pozira s dužom bradom, našminkan i odjeven u svilenu haljinu. Kao lokaciju fotografije naveo je Agrabah, fiktivni dom Aladina i princeze Jasmine.

Fotografija u izdanju u kakvu ga dosad nisu vidjeli oduševila je njegove obožavatelje diljem svijeta, koji su je lajkali više od 3 milijuna puta. No neke od njih je i zbunila pa su s čuđenjem komentirali kako se nisu nadali vidjeti glumca u takvom izdanju.

"Najbolji film ikad", "Ovo mi je omiljeni dio filma", "Will Smith, drag ikona", neki su od komentara.

Aladdin se u kinima prikazuje od kraja mjeseca svibnja i dalje obara rekorde prikazivanja. Prema izvještaju Varietyja, film je na tragu da završi među top 5 na popisu filmova s najvećom zaradom. Do prošlog petka samo na području Sjeverne Amerike zaradio je ukupno 626 milijuna dolara.

 

Rozga se na binu popela u toliko kratkoj haljini da je stalno morala paziti da ne pokaže previše