Will se vraća

Opa koji mišići... već ih dugo nismo vidjeli!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumca Willa Smitha već dugo nismo vidjeli u nekim novim filmovima, no sudeći po najnovijim fotografijama sa seta, bit će to pravi akcijski spektakl...

Slavni glumac Will Smith trenutno snima scene u New Orleansu svojeg najnovijeg filma 'Focus'. Kako bi što uvjerljivije odradio akcijske scene, potrebno je puno vježbanja pa se Will uhvatio treninga.

Pogledaj i ovo Will Smith, Jada Pinkett Smith ''jednostavno smo...'' Jada Pinkett Smith šokirala je javnost nevjerojatnim priznanjem o odnosu nje i Willa: ''Koja lažljivica, samo ga želi osramotiti''

Sudeći po najnovijim fotografijama, redovitim vježbanjem stigle su i pločice na trbuhu! Paparazzima to nikako ne može promaknuti, a i s takvim tijelom lako je biti u centru pažnje.

>> Will Smith: U filmovima je neustrašivi junak, a u stvarnosti se boji miševa!

Film 'Focus' priča je o iskusnom  liku koji 'padne' na novakinju kada počne planirati plječke. Naravno riječ o zgodnoj plavuši koja je 20 godina mlađa, no Will Smith lako se može nositi s tim izazovima.

Mišićavo tijelo njegova je nova odora jer nakon ovoga filma, snima i novi nastavak 'Hancocka 2' u kojem je utjelovio (anti)superjunaka. I to nije sve, Will Smith glumi i u nastavku 'Robot 2' kao i u 'Bad Boys 3'.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene