Neprežaljena

5 tužnih godina: Buran život bacio je u sjenu sve uspjehe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na današnji dan, prije pet godina, umrla je Whitney Houston.

Prošlo je pet godina od kako se svijet oprostio od Whitney Houston. Bila je to jedna od najvećih pjevačica svih vremena, no nažalost u 48. godini života pronađena je mrtva u kadi hotelske sobe.

Pogledaj i ovo Whitney Houston i Bobby Brown (Foto: Getty Images) Tragedija za tragedijom Još jedan težak udarac: Nakon tragične smrti Whitney Houston i njihove kćeri, ostao je i bez sina koji je imao samo 28 godina

Svojim pjesmama s lakoćom je osvajala publiku, a pjesme su joj bile prožete ljubavlju i emocijama zbog čega su i danas među najslušanijima.

Whitney Houston upisana je i u Guinnessovu knjigu rekorda kao najnagrađivanija je ženska pjevačka zvijezda svih vremena. Osvojila je više od 400 nagrada a između ostalih tu su i dva Emmyja, šest Grammyja, 30 Billboard nagrada i brojne druge. Prodala je 170 milijuna nosača zvuka.

Najveću popularnost donio joj je film 'Tjelohranitelj' s Kevinom Costnerom, gdje se Whitney pokazala i kao odlična glumica.

Nažalost buran život često je bacao u drugi plan sve njezine uspjehe. Preminula je na današnji dan. Pronađena je u kadi hotelske sobe na Beverly Hillsu. Nakon obdukcije utvrđeno je da je u organizmu imala više opijata te lijekova.

Mi smo se prisjetili Whitney uz neke od njezinih najvećih hitova.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene