Evo zašto!

Hollywoodski ljepotan progovorio o teškim danima koji su iza njega

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni glumac progovorio je o teškim danima kad nije mogao prihvatiti vlastitu seksualnost i činjenicu da je homoseksualac.

Glumac Wentworth Miller u jednom videu iskreno je priznao kako se nekoliko puta pokušao ubiti jer se nije mogao nositi sa svojim seksualnim identitetom.

Pogledaj i ovo showbuzz Zavijeni u crno Strašna tragedija zadesila norvešku kraljevsku obitelj na sam Božić

Miller je tek nedavno otvoreno priznao kako je homoseksualac, a svoje priznanje o pokušajima oduzimanja vlastitog života progovorio je tijekom svečane večere u sklopu Kampanje za ljudska prava u Seattleu.

>> Slavni ljepotan ne želi ići u Rusiju jer tamo kažnjavaju homoseksualce

Rekao je kako je jednom prilikom popio bočicu pilula kod kuće, ali nije tražio pomoć jer 'zovete pomoć samo ako imate zašto plakati'.

Wentworth Miller -- 'I Tried To Kill Myself' ... While Struggling With Coming Out - Watch More Celebrity Videos or Subscribe

Izjavio je i kako mu je posao u Hollywoodu bio pravo mučenje jer nije mogao biti ono što jest. Dodao je kako je htio biti pravi uzor kakvog on nikad nije imao. 'Htio sam biti netko drugi, netko tko nema nikakve veze sa mnom', objasnio je.

Podsjetimo, glumac poznat po ulozi u Foxovoj seriji 'Zakon braće' nedavno je odbio poziv da kao počasni gost sudjeluje na međunarodnom filmskom festivalu u Sankt Petersburgu jer kaže da je kao homoseksualac duboko zabrinut zbog stava ruske vlade prema LGTB zajednici. Tad je zapravo i prvi put otvoreno priznao da je gay.

Ruski zakon koji je potpisao predsjednik Vladimir Putin uvodi novčanu kaznu do 5.000 rubalja (156 eura) za građane koji među malodobnicima promiču gay kulturu 's nakanom da potiču netradicionalne oblike spolnosti' ili oblike koji bi prouzročili 'izopačeno shvaćanje' po kojemu bi homoseksualne i heteroseksualne veze bile 'društveno jednako prihvatljive'. Borci za ljudska prava smatraju zakon diskriminatornim i već je izazvao brojne kritike u svijetu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene