Wendy Madison Bauer i Luke Perry svoju su vezu potvrdili 2017. godine kada su se zajedno pojavili na dodjeli GLAAD nagrada, ali zajedno su bili skoro 12 godina.

Galerija


Luke Perry, koji je preminuo 4. ožujka, gotovo 12 godina bio je u vezi s Wendy Madison Bauer, no detalje zajedničkog života skrivali su od očiju javnosti.

Vezani članci Luke Perry, Shannen Doherty (Foto: Profimedia) Akademija nakon kritike javnosti objasnila zašto je iz Oscara izostavila zvijezdu Beverly Hillsa Luke Perry (Foto: Profimedia) Zvijezdu Beverly Hillsa izostavili na dodjeli Oscara iz videa "In Memoriam", a glumio je u nominiranom filmu

A zaručnica zvijezde ''Beverly Hillsa'' odlučila je prekinuti šutnju i sada se oglasila prvi put od njegove smrti koja je potresla glumački svijet.

''Želim se svima zahvaliti za svu ljubav i podršku. Brojne, dirljive priče o Lukeovoj velikodušnosti i ljubaznosti, veliki su u izvor utjehe u ovim teškim trenucima. Zahvalna sam što sam svo to vrijeme provela s njim'', započela je Wendy svoje obraćanje, a na podršci se zahvalila i Lukeovoj djeci, 21-godišnjem sinu Jacku te 18-godišnjoj Sophie koju je glumac dobio u braku s bivšom suprugom Minnie Sharp.

Wendy i Luke vezu su potvrdili tek 2017. kad su se zajedno pojavili na dodjeli GLAAD nagrada, a bila je to njegova prva ozbiljna veza od razvoda.

Fotografija objavljena prije nekoliko dana danas lomi srca obožavatelja preminulog Lukea Perryja