opet ju je prevario?

Supruga mu je oprostila brojne afere, a slavni nogometaš sada je snimljen s čak tri djevojke u hotelskoj sobi

Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Profimedia) Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Collen i Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Wayne Rooney (Foto: Instagram) Wayne Rooney (Foto: Instagram) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) +0 Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Galerija

Wayne Rooney snimljen je kako se zabavlja u noćnom klubu i hotelskoj sobi s tri 21-godišnje djevojke.

Umirovljeni britanski nogometaš Wayne Rooney (35) ponovno se našao usred preljubničkog skandala nakon što su na društvenim mrežama isplivale fotografije i snimke na kojima se zabavlja s čak tri djevojke.

Pogledaj i ovo Coleen Rooney - 5 Brak pun problema Pisao joj je ljubavne pjesme, ona je uporno odbijala izaći s njim, a onda mu je u braku oprostila druge žene i skandale!

Rooney je s 21-godišnjim Instagram modelom Tayler Ryan te njezine dvije prijateljice i vršnjakinje, Elise Melvin i Brooke Morgan, partijao u noćnom klubu u Manchesteru, nakon čega ih je sve odveo u svoju hotelsku sobu. Večer je završila dolaskom policije koju je Rooney pozvao nakon što su djevojke objavile snimke i fotografije burnog izlaska na svojim društvenim mrežama jer je posumnjao da ga iskorištavaju za samopromociju. Nogometaš se branio da su ga djevojke snimile bez njegova dopuštenja te je tvrdio da je bio žrtva namještaljke, piše The Sun.

Na jednoj snimci Rooney leži na podu hotelske sobe okružen polugolim djevojkama, a uhvaćen je i kako se s jednom od njih ljubi.

Majka Tayler Ryan za britanski tabloid ispričala je kako je jedna od djevojaka slavila 21. rođendan u klubu u kojem je bio i Rooney te da ih je pozvao u svoj VIP separe, a zatim i u hotelsku sobu.

"Ovo ih je sve uznemirilo, u suzama su. Moja je kći dobra djevojka i dolazi iz pristojne obitelji. One su samo mislile da su smiješne, no ja i ostali roditelji objasnili smo im da je to bilo glupo", ispričala je za The Sun.

Inače, Rooney je od 2008. godine u braku s Coleen te imaju četvero djece.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Wayne Rooney (@waynerooney)

Njih dvoje poznaju se od 12. godine, a vezu su započeli kao 16-godišnjaci. Već na početku veze nogometaš je svoju današnju suprugu varao s prostitutkama, a njegov prvi preljubnički skandal procurio je u javnost dok još nisu bili u braku, 2004. godine. Nogometaš je i prethodne afere ispočetka poricao, ali na kraju ih je ipak priznao, a supruga mu je sve oprostila. Mnogi sumnjaju da je razlog tomu novac.

"Vjerojatno neki misle da sam glupa jer ću ostati u braku. Nisam glupa, znam misliti svojom glavom, a moj je brak nešto oko čega se želim potruditi i raditi na njemu. I prije nego što počnu naslovi po novinama – ne, nisam Waynea primila natrag jer on nikad nije ni otišao. Da, bilo je ovo usrano razdoblje i da, neko smo vrijeme proveli odvojeni i mislila sam da je našem braku došao kraj. Neću sada pisati koje su Wayneove vrline jer mislim da on to sada ne zaslužuje, ali on je nevjerojatno dobar otac. Napravio je neke glupe i sebične pogreške, na nekima je nešto naučio, na drugima očito nije. Ipak, možda će se i to promijeniti. Ne možeš znati što će se sutra dogoditi. Volim li Waynea? Da, volim ga. Da ga ne volim, ne bih se trudila da nam brak uspije. Znam da mogu i bez njega, sama sa svojom djecom, ali ne želim tako živjeti. Želim pokušati spasiti naš brak i da živimo kao obitelj. Ne kažem da je sve u redu i zaboravljeno, ali trudimo se biti najbolje što možemo u ovom trenutku", objasnila je Coleen nakon njegove zadnje poznate afere na svojem Instagramu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene