Wayne Rooney na Instagramu je objavio da kod kuće uči s djecom nakon što su zatvorene škole u Velikoj Britaniji zbog koronavirusa.

Galerija


Nogometaš Wayne Rooney otkrio je kako kod kuće uči s djecom nakon što se s cijelom obitelji odlučio na samoizolaciju zbog pandemije koronavirusa.

Vezani članci Coleen i Wayne Rooney - 3 Oprostila mu sve ljubavne afere pa pobjegla s njim u luksuznu vilu, na njoj zarađuju 2 milijuna kuna tjedno Coleen Rooney - 1 Prošetala se u vrućim hlačicama ne obazirući se na kritike o težini i braku sa serijskim preljubnikom

34-godišnji sportaš na svom je profilu na Instagramu objavio fotografiju sa sinom Cassom. "Danas je na rasporedu vježba i učenje", napisao je Rooney te je objavio i ostale sinove kako uče dok su u samoizolaciji.

Njegova supruga Coleen na društvenim je mrežama otkrila kako pazi da njezina djeca redovito vježbaju dok su kod kuće, a paparazzi su je prije nekoliko dana snimili dok je bila u kupovini.

Wayne i Coleen Rooney vjenčali su se 2008. godine nakon šest godina veze, a par ima četvero djece. Nakon svih skandala Coleen je ipak do danas ostala uz Waynea, unatoč brojnim odlascima.

Uživa u izolaciji sa suprugom na egzotičnoj destinaciji: Miljenik žena već 26 godina voli samo nju