Wayne Rooney na Instagramu je objavio da kod kuće uči s djecom nakon što su zatvorene škole u Velikoj Britaniji zbog koronavirusa.

Galerija


Nogometaš Wayne Rooney otkrio je kako kod kuće uči s djecom nakon što se s cijelom obitelji odlučio na samoizolaciju zbog pandemije koronavirusa.

Vezani članci Rebekah Vardy (Foto: Profimedia) Nazivaju je nezasitnom sponzorušom, a sama je priznala kako je i s kim varala bivše partnere Wayne i Coleen Rooney (Foto: Getty Images) Konačno se oglasio nakon šuškanja o novom preljubu, poprilično je ljut: "Nisam spreman to podnositi"

34-godišnji sportaš na svom je profilu na Instagramu objavio fotografiju sa sinom Cassom. "Danas je na rasporedu vježba i učenje", napisao je Rooney te je objavio i ostale sinove kako uče dok su u samoizolaciji.

Njegova supruga Coleen na društvenim je mrežama otkrila kako pazi da njezina djeca redovito vježbaju dok su kod kuće, a paparazzi su je prije nekoliko dana snimili dok je bila u kupovini.

Wayne i Coleen Rooney vjenčali su se 2008. godine nakon šest godina veze, a par ima četvero djece. Nakon svih skandala Coleen je ipak do danas ostala uz Waynea, unatoč brojnim odlascima.

Uživa u izolaciji sa suprugom na egzotičnoj destinaciji: Miljenik žena već 26 godina voli samo nju