Coleen i Wayne Rooney vezu su započeli kada su imali 16 godina, a ona mu je oprostila sve afere. Nogometaš je supruzi za 12. godišnjicu braka poklonio poseban prsten.

Galerija


Britanski nogometaš Wayne Rooney svojoj je supruzi Coleen na 12. godišnjicu braka prošloga tjedna poklonio poseban prsten. Mirror piše kako je Coleen dobila prsten kao znak njegove vjernosti, a planira i drugo vjenčanje.

Vezani članci Coleen i Wayne Rooney - 3 Oprostila mu sve ljubavne afere pa pobjegla s njim u luksuznu vilu, na njoj zarađuju 2 milijuna kuna tjedno Coleen Rooney - 1 Prošetala se u vrućim hlačicama ne obazirući se na kritike o težini i braku sa serijskim preljubnikom

Nogometaševa supruga navodno je ostala šokirana poklonom te je odbila obnovu zavjeta kako ne bi "urekla" njihovu vezu na kojoj su godinama naporno radili. "Wayne je šokirao Coleen svojim planovima o drugom vjenčanju, a htio je da zavjete obnove u društvu prijatelja i obitelji. Oduševila ju je njegova gesta, no priznala je kako ju je zabrinuo njegov plan, s obzirom na to da se boji kako bi im ponovno sve moglo poći po zlu", tvrdi izvor blizak paru.

Coleen i Wayne poznaju se od 12. godine, a vezu su započeli kao 16-godišnjaci. Na samom početku veze nogometaš je svoju suprugu varao s prostitutkama, a oprostila mu je nebrojeno puta. Njihov je brak od samih početaka zanimljiv javnosti zbog Wayneovih afera. Prvi skandal procurio je u javnost još 2004. godine, a s drugom su ga  ženom posljednji put uhvatili prošle godine. Iako svaki put poriče aferu i na kraju sve prizna, Coleen mu je uvijek opraštala.

Najtraženije manekenke bliske su prijateljice, čak su u sličnim tangama pokazale svoja vitka tijela