Razuzdala se

Vezu su počeli dok je bila u braku s njegovim najboljim prijateljem, a nadimak preljubnice prati je i godinama kasnije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Wanda Nara i Mauro Icardi su u braku od 2014., a započeli su vezu dok je ona bila udana za njegovo najboljeg prijatelja Maxija Lopeza.

Supružnici Wanda Nara (33) i Mauro Icardi (27), koji su svojedobno izazvali skandal svjetskih razmjera, uživaju u ljetovanju u Španjolskoj. 

Pogledaj i ovo Wanda i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Seks-afera desetljeća Najbolji prijatelj oteo mu je ženu i ponizio ga pred očima javnosti, no sad je on taj koji se ruga njima

Nogometaš PSG-a Mauro i njegova supruga i menadžerica viđeni su na luksuznoj jahti s prijateljima te djecom. S njima su bile njihove kćeri Isabella (3) i Francesca (5) te Wandini sinovi Valentino (11), Benedicto (8) i Constantino (9) iz prvog braka s Maxijem Lopezom (36).

Nara cijelo vrijeme objavljuje seksi fotografije na Instagramu s odmora s obitelji, a otkriveno je i tko je zadužen za njihovo okidanje. Naime, menadžerica je viđena kako pozira po svim dijelovima jahte te da ju pritom fotografira jedan od njezinih sinova. Čak i one slike na kojima ističe svoju bujnu pozadinu.  

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I b i z a 🇪🇸

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Inače, Wanda i njezin šest godina mlađi muž Mauro su svojedobno izazvali skandal. Par je započeo svoju vezu dok je ona još bila u braku s njegovim najboljim prijateljem Maxijem. 

Strani mediji su kasnije tvrdili da plavokosa ljepotica vara i Icardija i čak se spominjalo ime hrvatskog nogometaša Marcela Brozovića. Oboje su to demantirali i podigli tužbe protiv medija koji su to pisali. 

"Nevjerovatno koliko lažnih vijesti ima u posljednje vrijeme. Inače ne komentiram ovakve uvrede, ali ovo je otišlo predaleko. Ja sam majka i živim za svoju djecu, uvijek sam sa njima. Osim toga ja sam i supruga. Supruga Maura Icardija. Nakon svih laži koje su se pojavile u medijima moram zaštititi obitelj i sebe. Ovime će se pozabaviti moj odvjetnik. Trebate znati da će biti posljedica zbog lažnih optužbi na moj račun. Živim normalan život, radim i brinem o djeci, a i vama bi bilo bolje da to radite, a ne da pišete gluposti o meni", istaknula je tada Wanda koja je uzela u ruke muževu nogometnu karijeru i njegova je menadžerica. 

Inače, Argentinka Nara je poznata i kao televizijska voditeljica i model.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 1 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 3 +2 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 4 Celebrity Bila je stvarno lijepa žena, a danas ju je zbog hrpe zahvata teško prepoznati - sve samo jer je htjela izgledati mlađe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene