Camila Cabello bila je glavna zvijezda dodjela MTV Video Music Awards.

Galerija


Glazbeno-ljubavni par Camila Cabello i Shawn Mendes zapalili su pozornicu na dodjeli ovogodišnjoj dodjeli MTV Video Music Awards na kojoj su izveli svoj hit naziva "Senorita". O strastvenoj i emocijama nabijenoj izvedbi mladih ljubavnika danas priča cijeli svijet, a za dodatnu pažnju zaslužna je Camila koju je plijenila seksepilim odjevnim kombinacijama u kojima se pojavila.

Vezani članci Jessica Simpson i John Mayer Bijesna zbog kritika dekoltea iz kojeg su joj grudi umalo ispale, a koji je ponosno prošetala još 2007. godine Camila Cabello, Shawn Mendes Vruće poljupce i zagrljaje izmjenjivali na ljuljačci, ljubav poznatog mladog para očito ne jenjava

22-godišnja pjevačica podrijetlom s Kube na crvenom je tepihu zablistala u ultra kratkoj bijeloj haljini ispod koje nije nosila grudnjak i koja je u prvi plan istaknula njezine obline, baš kao i ona prozirna u kojoj je izašla na pozornicu. Ipak, na crvenom tepihu Camila je bila oprezna, jer joj je haljina u nekoliko prilika stvara probleme i skoro je pokazala više nego što je htjela iako je haljina iza sebe imala poduži dio koji se vukao iza nje. 

Nastup nje i 21-godišnjeg Shawna izazvao je gotovo jednako veliku pozornost kao onaj Lady Gage i Bradleyja Coopera na ovogodišnjoj dodjeli Oscara. Tijekom izvedbe su se gotovo poljubili, a nisu prestajali ni razmjenjivati nježnosti. Uspjeli su dići publiku u dvorani u noge, među njima i svoje slavne prijatelje poput Sophie Turner, Nicka Jonasa, Taylor Swift i Todericka Halla.

Camila i Shawn imali su i dodatni razlog za slavlje jer su upravo oni dobitnici MTV Video Music Awards za najbolju glazbenu suradnju. 

Čini se kako je ovom slatkom paru uistinu krenulo sjajno na privatnom ali i na poslovnom planu. 

Zovu je najljepšom Hrvaticom, a na luksuznom vjenčanju još je jednom pokazala i zašto