Vodeni apoloni ponovno su u akciji.


Na radost brojnih obožavateljica i sportskih fanova počela je dugoočekivana nova Triglav regionalna vaterpolo liga. Prva utakmica u Splitu najavila je uzbudljivu sezonu koju po prvi puta mogu pratiti i MAXtv korisnici na Arenasport kanalima.

Vezani članci PR Neodoljivi vaterpolisti pozivaju na novu sezonu Vaterpolisti Mladosti (Foto: Dnevnik.hr) Domaći vaterpolisti snimili vruću kampanju: Donosimo kadrove opasne za one zaljubljive prirode

Atraktivan sport, zgodni igrači i isklesana tijela najbolji su poziv za praćenje prve sezone nove Triglav regionalne vaterpolo lige. Po prvi puta u ligu su ušli klubovi iz Srbije što će zasigurno doprinjeti atraktivnosti i popularnosti vaterpola. Naši vodeni junaci naporno su trenirali prošlih mjeseci u što su se obožavateljice mogle uvjeriti na bazenu Sportskog centra bazeni Poljud u utakmici domaćeg Mornara Brodospas i dubrovačkog Juga Croatia osiguranje koji je i pobijedio rezultatom 16:8. Mladi i zgodni - Jere Kragić Marinić, Ante Visković, Marko Bijač, Miho Bošković i drugi, najavili su vodena uzbuđenja u hladnim zimskim danima.

Vaterpolo okršajem Mornara Brodospas i Juga Croatia osiguranje počinje Triglav regionalna vaterpolo liga

“S veseljem smo dočekali početak nove lige. Pozivam sve ljubitelje vaterpola i one koji će to tek postati da nas prate ove sezone. Najavljujemo žestoke sportske okršaje u bazenu ali i brojne atraktivne popratne sadržaje na utakmicama nove lige!” – izjavio je kapetan Jug-a Marko Bijač.

Novitet lige je uistinu velik broj TV prijenosa dostupnih MAXtv korisnicima na Arenasport kanalima, a koji će vaterpolo uzbuđenja dovesti ravno u domove diljem regije. U Triglav regionalnoj vaterpolo ligi igra 15 klubova. Predstavnici Hrvatske su: HAVK Mladost, VK Jadran, VK Jug CO, VK Medveščak, VK Mornar BS, OVK POŠK i VK Primorje EB.

Iduće utakmice koje su u izravnom TV prijenosu igrju se u Rijeci u srijedu 08. listopada u 18.15 sati kada riječko Primorje EB u drugom kolu dočekuje zagrebačku Mladost, a u 20.15 sati možete gledati utakmicu Crvena Zvezda – Mornar Brodospas.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook