Mladog talentiranog hrvatskog glumca Marka Cindrića domaća publika najviše pamti po njegovim ulogama u popularnim televizijskim serijama.


Ove jeseni Marko će ostvariti svoj filmski kino debi – naime, u kina od 31. listopada dolazi triler 'Nije sve u lovi' u kojem je upravo Cindrić ostvario glavnu mušku ulogu.

Vezani članci Milan Bandić plaća Dariju Juričanu - 2 Bandić došao na premijeru, poput šerifa platio knjigu koju mu je Juričan poklonio i poručio da film neće pogledati: "Za taj novac ja bih ga bolje napravio" Slika nije dostupna Neviđena gužva u kinu - Stigao je 'Šegrt Hlapić'!

>> Nemamo često priliku vidjeti - Hrvatski glumci u ljubavnom klinču!

Što o svom liku ima za reći Marko Cindrić, a što njegova kolegica Sara Stanić te redatelj filma Dario Pleić možete pogledati u priloženom kratkom dvominutnom prilogu.

Službeni trailer za film izašao je prije par tjedana, a sudeći prema vrućim scenama seksa i intrigantnoj radnji sigurni smo da se radi o novom domaćem kino hitu.

Film „Nije sve u lovi“ je triler koji govori o mladom paru – Ines i Robiju, koji imaju 7 dana da otplate Robijev dug kamatarima ili će oboje nastradati.

Kada upoznaju imućnog bankara Marka koji bi ih pozajmicom mogao spasiti, Ines i Marko se zbližavaju. U suludoj utrci s vremenom stvara se ljubavni trokut čudnih emocija, laži i strasti koji može završiti na samo jedan način.

Ovaj film u hrvatska kina dolazi 31. listopada.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook