'Tango' je hit

'Pomislili da će mi nakon 17 tjedana ponestati ideja za izjavu?'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Vatra i pjesma Tango sedamnaesti se tjedan našla na vrhu Službene nacionalne liste, HR TOP 40, za koju sustav PlayKontrol prati emitiranje aktualnih singlova (do 12 mjeseci od objave kao službenog singla).

'Možda ste pomislili da će mi nakon 17 tjedana ponestati ideja za izjavu? :) Hvala svima koji su na bilo koji način pomogli da Tango toliko dugo pleše na vrhu!!, zadovoljno je komentirao Ivan Dečak.

 
Post by Vatra.
Pogledaj i ovo In Magazin: Ivan Dečak - 3 ''ovo je prvi put...'' Ivan Dečak o ostvarenju dječačkog sna: ''Konačno ćemo doživjeti taj trenutak!''

Uvik isti na broju dva i dalje pjeva Petar Grašo, a treća pozicija rezervirana je za Tonyja Cetinskog i njegovu Ženu nad ženama. Osim navedenih u deset najslušanijh radijskih singlova u tjednu od 11. do 17. srpnja ušli su i: Malena – Gretta feat. Geby, Autentično osrednji – Pavel, Morski ljudi, morske žene – Silente, Banane – TBF, Nešto me pogodilo – Bang Bang, Lopov – Vanna i Bejbi – Psihomodo pop.

Zanosna, a nije Severina... Ima na estradi i ostalih ljepotica! Ona je Lana Jurčević!

Novi ulaz na listu zabilježila je povratnička pjesma Kao ja koju izvodi ITD band, Smijem se pjeva Maja Vučić, a kao posljednji ovotjedni novitet zapisala se grupa Meritas sa svojim novim singlom naziva Gle.

Potpunu listu HR TOP 40 za 29. tjedan 2014. pogledajte i poslušajte na www.ihg.hr/hrtop40.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene