"Ovo je povratak kući"

Vraćaju se Will i Grace: Kultna serija ponovno na malim ekranima

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

"Na prvom čitanju scenarija umirali smo od smijeha", izjavila je glumica Debra Messing

Serija "Will i Grace", televizijska komedija zaslužna za uvođenje homoseksualaca u 'mainstream' pop kulturu mnogo prije nego što su istostopolni brakovi postali legalni, vraća se ove jeseni na male ekrane, objavio je u četvrtak NBC.

Pogledaj i ovo Megan Mullally Jeste li zaboravili na nju? Neponovljiva Karen iz serije "Will i Grace" u braku je s još jednom zvijezdom sitcoma, a evo koliko se promijenila od uloge koja ju je proslavila!

Dogovoreno je snimanje dviju novih sezona serije, u kojima će sve zvijezde izvornika - Eric McCormack, Debra Messing, Sean Hayes i Megan Mullally reprizirati svoje uloge. Serija se prikazivala osam sezona, počevši od 1998., a u nastavku će se potpuno ignorirati veliki finale iz 2006.

 

A post shared by Debra Messing (@therealdebramessing) on

Homoseksualni odvjetnik Will (McCormack) i njegova heteroseksualna prijateljica Grace (Messing), koji su se bili razdvojili, u nastavku opet žive zajedno u njujorškom stanu jer su ih spojile novonastale okolnosti.
Njima prekoputa i dalje su 'gay' prijatelj Jack (Heyes) i narcisoidna Karen (Mullaley).

"Najvažnije i prije svega, želimo biti zabavni, a naravno da ćemo uključiti i aktualna politička i kulturna zbivanja", kazao je McCormack. Tako će se, primjerice, Karen u seriji hvaliti svojim prijateljstvom s Donaldom i Melanijom Trump.

"Na prvom čitanju scenarija umirali smo od smijeha", rekla je Debra Messing. "Bilo je to kao povratak kući".
Serija "Will i Grace" tijekom osam sezona prikazivanja zaslužila je 16 Emmyja, uključujući i glumačke nagrade za svih četvero glavnih aktera. (Hina)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene