Izdaje 14. album

Vraća se miljenik ženske publike - Ovako je izgledao '73. godine!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Miljenik ženske publike, vlasnik mnogih hitova, pjevač predivnog glasa, Zdravko Čolić ovih se dana nalazi u Londonu sa svojim producentima, Nikšom Bratošem i Vojom Aralicom.

U Strongroom studiju u istočnom dijelu Londona, gdje je radio i Robbie Williams, Zdravko Čolić snima svoj 14. po redu studijski album.

Pogledaj i ovo Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick Čari prirode Miljenica iz "Seksa i grada" zatekla se u situaciji zbog koje se nije prestajala smijati, a ništa bolje nije prošao ni njen suprug!

Trenutno miksaju osam novih pjesama, intenzivno rade na prve četiri pjesme, a u prvoj polovici lipnja ponovo odlaze u London snimiti i preostale četiri pjesme.

>> Zdravko Čolić kakvog prije niste vidjeli!

Novi album na tržište izlazi u drugoj polovici rujna. Prije njega, Zdravko je 2010. godine objavio album 'Kad pogledaš me preko ramena'.


Kako bismo vas podsjetili kako je prije 40 godina Zdravko izgledao priložili smo ovu zanimljivu fotografiju iz 1973. godine. Biste li ga prepoznali da ne znate o kome je riječ?

61-godišnji Zdravko Čolić je u potpunosti predan radu na novom albumu, ali ovaj vikend nakratko napušta London kako bi 18.05. održao koncert u Portorožu, u Avditoriju, a nadamo se da nas uskoro očekuju i neka nova koncertna iznenađenja u Hrvatskoj.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene