Poslije javnog prekida

Glazbenik koji je hit u regiji zaljubio se u tri godine stariju ljepoticu o kojoj baš svi pričaju?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mijahlo Veruović Voyage prema pisanju srpskih medija je pronašao novu djevojku, a radi se o influencerici koju prati preko 108.000 ljudi.

Srpski tinejdžeri Voyage i Breskvica proslavili su se kao par te su osvojili regionalnu scenu, a sve je iznenadio njihov prekid. Nakon što je prije par mjeseci Breksvica predstavila novog dečka, čini se kako i Voyage ponovno ljubi.

Pogledaj i ovo showbuzz sve ostavila iza sebe Bili su najpoznatiji regionalni par, pred očima javnosti su i prekinuli, a sad je ona pokazala kako uživa s novim dečkom

Srpski Blic piše kako je 20-godišnji Mihajlo Veruović Voyage utjehu pronašao u popularnoj influencerici koja je od njega starija tri godine. Cagla Ben na Instagramu ima preko 108.000 pratitelja, a Voyageovi obožavatelji odmah su primijetili kada je brineta objavila fotku s glazbenikom.

Nije trebalo dugo da Voyageu svi požele sreću s novom djevojkom. Neki od njih naglasili su kako je puno ljepša od Breksvice, no na ovu se temu još nije oglasio.

19-godišnja Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica i njezin vršnjak Mihajlo Veruović koji se krije iza nadimka Voyage kao ljubavni par i glazbeni duo proslavili su se pjesmama poput "C'est La Vie", "Pancir" i "Koraci u noći" koje na YouTubeu broje višemilijunske preglede i brzo su postali hit među mladima u cijeloj regiji.

A nakon što su zajedno izgradili karijeru, krajem prošle godine njihova veza je pukla, a samim time i suradnja, i prekidom su slomili srca mnogobrojnih obožavatelja.

Iako razloge prekida nisu otkrivali, pričalo se da su uzrok svemu bile prevare i iskorištavanje, a međusobno su se tjednima prozivali u javnosti. Njihovi vjerni obožavatelji u jednom su trenutku bili uvjereni i da je njihov prekid bio marketinški trik jer su oboje nakon svega postali još popularniji kada su krenuli u samostalne vode.

Mjesecima nakon cijele afere ispostavilo se kako su se ipak razišli. Breskvica je u vezi s osam godina starijim Nikolom, a par navodno već i živi zajedno.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović +0 Kolinda Grabar Kitarović - 1 Nekad i sad Pogledajte koliko se Kolinda promijenila od svoje inauguracije, na još starijim fotografijama je neprepoznatljiva!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene