Maja Šuput je pokazala da u svojoj torbici nosi krastavce i čokoladu zbog trudnoće.

Galerija


Voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato" Maja Šuput trudna je oko četiri i pol mjeseca, a s pratiteljima na Instagramu često dijeli čari svoje prve trudnoće. 

Vezani članci Maja Šuput - 3 Majin novi trudnički outfit prava je atrakcija na Instagramu, a danas ima i poseban razlog da zove sve prijatelje Maja Šuput - 3 Šuput u topiću prvi put pokazala trudnički trbuh i otkrila koje je promjene uvela: "Ovo je toliko zabavno"

Pjevačica je otkrila što je u posljednje vrijeme često u njezinoj torbici, a mnoge žene su komentirale da zbog toga znaju spol njene bebe. "Krastavci i čokolada u torbi?!?! Ne, nisam luda, samo sam trudna", napisala je Maja. 

Ubrzo su uslijedili komentari njezinih obožavateljica koje su i same prošle takve kombinacije hrane u trudnoći. "Majo, imat ćeš dečka, ja sam jela na tegle krastavaca zbog mojih sinova", "Ja isto, i blage feferone. Druga trudnoća curica, ništa od navedenog", "I ja isto krastavce jela sa prvim sinom, sada očekujem drugog, ali nema ludih želja", "I ja sam jela kisele krastavce u trudnoći i samo da znaš, rodila sam djevojčicu", napisale su pratiteljice. 

No neke su istaknule da su to ne može prema tome predviđati. "Ja sam jela krastavce i kiselo mi se jelo stalno, ništa slatko pa sam curicu rodila. Nema pravila", napisala je jedna Majina obožavateljica. 

Inače, Šuput je nedavno u IN magazinu otkrila kakve je promjene nedavno počela doživljavati u trudnoći. "Raste, rastem! Ja sam ti se zadnja dva tjedna stalno bunila, ja jedina nemam trbuh, sve trudnice imaju trbuh, kakva sam ja to trudnica, nit mučnine... Nije da se žalim, ali daj beba javi se da znam, ono... Ali po knjizi ispada da je trbuh narastao baš kad treba. Prekjučer smo prvi put doživjeli boksanje od bebe, a ono što nas je najviše razveselilo kao roditelje je da beba prati naš tempo jer je boksanje bilo u ponoć. Znači nije beba u 9 sati ujutro ili u podne, nego u ponoć. Onda je Nenad stavio glavu na trbuh i rekao ''Ljubavi tatina, bravo. Noćna ptica na mamu!'' hahaha", ispričala je Maja. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Najpoznatija plus-size manekenka pozirala gola u kadi, svi su gledali samo u jedan detalj na njezinu tijelu