Skoro pet mjeseci

Šuput u čipkastom donjem rublju pokazala trudnički trbuščić: "Veselim se svakom centimetru života u sebi..."

Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput - 1 Galerija

Maja Šuput na Instagramu je napisala da uživa gledati kako raste život u njoj i veseli se svakom trenutku trudnoće.

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica i voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato" Maja Šuput (41) pokazala je obožavateljima kako trenutačno izgleda njezin trudnički trbuh. Pozirala je u čipkastom donjem rublju te je istaknula svoju liniju u četvrtom mjesecu trudnoće.

Pogledaj i ovo Maja Šuput da je maja biti lako... Kako postati Maja Šuput? Pjevačica snimila video s detaljnim uputama: "Osmijeh na lice, malo zabacit kukićima i neka pati koga smeta!"

"Cijeli život prije treninga bacim pogled na trbuh, jesam li izgubila koji gram, vide li se posljedice sinoćnje večere ili nazire li se trbušnjak, a sada gledam kako rastemo i preee veselim se svakom centimetru života u sebi. 18 tjedana iliti 4,5 mjeseci", napisala je Maja u opisu fotografije te je pokupila brojne komplimente svojih pratitelja.

"Počelo je, počelo", "Prekrasna si", "Samo da je beba dobro, da lijepo napreduje i, naravno, da je sve okej s mamom", "Nema ništa ljepše od toga", samo su neki od komentara koje je dobila na fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cijeli zivot prije treninga bacim pogled na trbuh, jesam li izgubila koji gram, vide li se posljedice sinocnje vecere ili nazire li se trbusnjak a sada gledam kako rastemo i preee veselim se svakom centimetru zivota u sebi 👼 #18weeks iliti 4,5 mjeseci 🤰

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Šuput je prije nekoliko dana za IN magazin otkrila i kako su na vijest o trudnoći reagirali njezina majka i suprug Nenad Tatarinov. "On je počeo plakati, kao i svaki pošteni budući otac. Ali to je baš bilo lijepo, prvi put sam vidjela da čovjek plače. I onda ide sve dalje ide svojim tijekom, ali zasigurno je sve obilježio zakon šutnje jer, eto, zbog moje pozicije saznali bi svi više-manje da sam rekla više ljudi. Znalo je točno pet ljudi", otkrila nam je Maja.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Nicole Murphy (Foto: AFP) Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Nicole Murphy (Foto: Profimedia) +0 Nicole Murphy (Foto: Profimedia) Celebrity Izlazak iz automobila pretvorila je u pravi spektakl zbog haljine koju je nosila, nije istaknula samo dekolte

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene