OTVORENO PRIZNALA

ŠOKANTNO PRIZNANJE: 'Imala sam dva abortusa prije 16. rođendana'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Voditeljica i komičarka iznenadila je detaljima iz svog privatnog života.

Američka voditeljica i komičarka Chelsea Handler izjavila je kako se osijeća zahvalno što je mogla pobaciti 'sigurno' kada je ostala trudna i to prije svog šesnaestog rođendana, piše CNN.

Pogledaj i ovo showbuzz Ista poza POGLEDAJTE kako je komičarka ismijala Putina: Izbrisali joj fotografiju!

'Kao i većina žena ja mogu živjeti bez djeteta kojeg sam abortirala. Bila sam u nezdravoj vezi, mlada i nezrela. Imala sam 16 godina, mrzila sam svoje roditelje i zbog toga sam imala seks sa svojim dečkom i to bez zaštite', izjavila je Chelsea.

'Kada sam ostala trudna, pomislila sam 'Zašto da ne?! Možda ću imati blizance i dati im imena koja se rimuju', otkrila je voditeljica.

 

A photo posted by Chelsea Handler (@chelseahandler) on

No, tak nisu mislili i njezini roditelji. Odveli su je kod doktora koji je napravio abortus. No, ona je opet iste godine ostala trudna i to sa istim dečkom.

'Zatrudnjeti dva puta u istoj godini je neodgovorno, ali i dalje sam imala pravo na ispravnu odluku na kraju. Svi mi griješimo u životu', priznala je voditeljica.

Voditeljica se inače zalaže za prva svih žena na abortus, bez obzira koliko puta one to uradile i kakva je njihova priča, prenosi CNN.

 

A photo posted by Chelsea Handler (@chelseahandler) on

'Sada imam 41 godinu i nikad do sada nisam pomislila 'Voljela bih da sam tada rodila to dijete', izjavila je Chelsea Handler.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene