Tragičan kraj

Voditeljica koja je pronađena mrtva strahovala je da će njezine privatne snimke izaći u javnost

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Caroline Flack jako se bojala snimke na suđenju koja je navodno prikazivala njezin napad na bivšeg dečka Lewisa Burtona.

Voditeljica showa "Love Island" Caroline Flack, koju su prošlog tjedna pronašli mrtvu u londonskom stanu, upozoravala je policiju da prolazi teško razdoblje u životu. 

Pogledaj i ovo showbuzz Ozbiljne sumnje Pokreće se istraga o slučaju voditeljice čija je smrt potresla svijet: "Bio je to lov na vještice"

Kako piše Daily Mail, britanska zvijezda uzimala je antidepresive za svoje mentalne probleme i bojala se nadolazećeg suđenja za napad na bivšeg dečka Lewisa Burtona (27). Hitna pomoć u Carolineinu domu bila je dan prije nego što je pronađena mrtva jer su strahovali za njezinu dobrobit.

Voditeljicu je mučilo što će porota vidjeti snimku ''body kamere" koja je uhvatila njezin napad na Lewisa. Ranije se nadala kako neće doći do suđenja, no to joj se nije ostvarilo. Dosad je na sudu otkriveno kako je policija pri svojoj intervenciji zatekla Caroline i Lewisa prekrivene krvlju. Voditeljica je imala posjekline na zapešćima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Big day tomorrow .. Infact without even telling you ... it’s one of my favourite days of the year... here’s a photo that has nothing to do with it ❤️🌴

A post shared by Caroline (@carolineflack) on

Kada se na suđenju saznalo kakve je Flack imala mentalne probleme, postavljalo se pitanje je li joj pruženo dovoljno pomoći kako bi prebrodila depresiju i napade panike. Na snimci je voditeljica bila u rastrojenom stanju i neobučena.

Policija je u noći navodnog Carolineina napada na dečka bila zabrinuta zbog njezinih ozljeda, pa ju je odvela u bolnicu na hitni prijem. Voditeljica je 12 sati bila na liječenju i tek je onda bila dovoljno sposobna za razgovor o incidentu, i to s puno opreza.

Sud je Caroline nakon fizičkog incidenta zabranio bilo kakav kontakt s bivšim dečkom Burtonom, koji je nekad profesionalno igrao tenis, a zatim se bavio manekenstvom. Zbog optužbi je izgubila voditeljski angažman u jednom od najpoznatijih reality showova na svijetu "Love Island" i honorar od četiri milijuna britanskih funti. 

Nakon Carolineine smrti njezina se obitelj oglasila u javnosti kratkom izjavom za britanske medije. "Možemo potvrditi da je Caroline preminula 15. veljače", izjavili su.

Samo nekoliko sati prije smrti Caroline je na profilu na Instagramu objavila nekoliko fotografija sa svojim psom Rubyjem, a djelovala je sretno i zdravo, što je dodatno shrvalo njezinu obitelj, prijatelje i obožavatelje. Objavila ih je nakon što je Lewis objavio njihovu zajedničku fotografiju s porukom "Sretno Valentinovo, volim te", a nedavno je i priznao kako je htio odbaciti cijeli slučaj i povući optužbe.

Ne ustručavajte se potražiti pomoć

Ako se vi ili netko vama blizak suočava s određenim psihološkim poteškoćama ili se jednostavno nalazite na životnom raskršću u potrazi za pravom odlukom, nemojte se nikad ustručavati i pitati za pomoć i razgovor. Donosimo vam nekoliko kontakata gdje možete porazgovarati s punim povjerenjem sa stručnjacima koji će vam sigurno pomoći:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb

Nazovite na telefon 01/2376-470 kad god vam zatreba pomoć od 0 do 24 sata, liječnici su uvijek spremni porazgovarati s vama i pomoći vam.
U Centar za krizna stanja pri KBC-u Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

Hrabri telefon

Ako ste maloljetno dijete ili roditelj koji se suočava s različitim odgojnim izazovima, možete se obratiti stručnjacima na Hrabrom telefonu.
Ako ste dijete, nazovite na besplatni broj 116-111.
Broj Hrabrog telefona za mame i tate je 0800-0800. Linija je otvorena svakim radnim danom od 9 do 20 sati.

Psihološki centar TESA

Psihološki centar TESA udruga je koja već 25 godina daje besplatnu psihološku pomoć i podršku zdravom razvoju građana.
Nazovite na broj: 01/4828-888 - radnim danom od 10 do 22 ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Aki Rahimovski, pjevač Parnog valjka (Foto: Dnevnik.hr) Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić Hus (FOTO: Pixsell) Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) Zdravko Čolić pjeva (Foto: Dnevnik.hr) +4 Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) Celebrity Aki Rahimovski postao otac u 65. godini, no nije on jedini poznati otac koji mijenja pelene nakon pedesete

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene