Caroline Flack u ranim je jutarnjim satima napala partnera Lewisa Burtona nakon što ga je optužila za koketiranje s drugom ženom.

Galerija


Prošlog četvrtka odvijala se prava drama u londonskom stanu 40-godišnje britanske voditeljice Caroline Flack i njezina 27-godišnjeg dečka, tenisača Lewisa Burtona.

Vezani članci Caroline Flack Pokreće se istraga o slučaju voditeljice čija je smrt potresla svijet: "Bio je to lov na vještice" Caroline Flack Branili joj da to objavi: Obitelj otkrila posljednju poruku preminule britanske voditeljice

Naime, voditeljica je istukla svog mlađahnog dečka nakon što ga je optužila da je koketirao s 60-godišnjom ženom, a burna svađa dogodila se u ranim jutarnjim satima.

Nakon fizičkog obračuna u njihov je dom stigla policija te privela ljutu i uzrujanu voditeljicu te šokiranog tenisača s težim ozljedama zbog kojih je hitno prevezen u bolnicu.

Navodno su voditeljicu jako uzrujale krivo protumačene poruke nepoznate žene s kojom on trenira, a koje je pronašla u njegovu telefonu. Zbog toga je prvo počela vikati na svog dečka, a zatim je i fizički nasrnula na njega. Udarila ga je telefonom, a zatim se razbilo i nekoliko čaša na podu, koje su dodatno ozlijedile i tenisača, ali i Caroline.

"Bio sam normalan dok nju nisam upoznao", navodno je vikao tenisač dok je nju privodila policija, a zatim je okupljenim novinarima rekao da "nema komentara".

Ipak, kako prenose britanski mediji, Burton neće podići prijavu protiv svoje djevojke jer ju voli te se osjeća vrlo posramljeno jer ne želi da se njihova veza povlači po novinama.

Caroline će 23. prosinca ipak morati izaći pred sud zbog fizičkog napada, a mogla bi dobiti i do 6 mjeseci zatvora.

Lepoj Breni sina Stefana oteli su ispred obiteljske kuće, a sve je još uvijek obavijeno velom tajne