Neka je najsretniji!

Rođendansko slavlje Frane Ridjana bit će malo odgođeno zbog jedne prekrasne životne stvari

Frano Ridjan i supruga Lea (Foto: Privatne fotografije) Frano Ridjan i supruga Lea (Foto: Privatne fotografije) Privatne fotografije 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan i supruga Lea (Foto: Privatne fotografije) Frano Ridjan i supruga Lea (Foto: Privatne fotografije) Frano Ridjan i supruga Lea (Foto: Privatne fotografije) Frano Ridjan i supruga Lea (Foto: Privatne fotografije) Frano Ridjan (Foto: Nova TV) +0 Frano Ridjan (Foto: Nova TV) Galerija

S Franom Ridjanom popričali smo na njegov 35. rođendan kako bi saznali gdje će ga proslaviti i što si je poželio.

Voditelj "Supertalenta" Frano Ridjan danas slavi rođendan.

Pogledaj i ovo Fabijan Pavao Medvešek, Davor Bilman i Marko Grubnić nikad glamurozniji! Fabijan u čipki, Bilman u šljokicama, a Ridjan i Mešin ogrnuti u baršun: Evo kako dečki iz Supertalenta izgledaju kad se prepuste u ruke Marka Grubnića!

Ipak, veliko slavlje, kako nam sam otkriva, zasad će pričekati, no itekako će se slaviti kada njemu i supruzi Lei stigne drugi sinčić oko Božića.

"Ne slavi se, samo se uživa. Upravo idem po sinčića Maura, pa raditi", kroz smijeh nam otkriva voditelj, kao i to da si je za 35. rođendan poželio samo zdravlje, jer mu ostalo sve ide i više nego dobro.

No, priznao je kako je neki dan razmišljao o tome kako su proslave rođendana izgledale prije supruge, djeteta, drugog na putu...

"Ne sjećam se rođendana kada nisam radio u bilo koje doba dana i noći. 25. se slavio s tamburašima, a 30. jedno tjedan dana na različitim mjestima. No danas ne trebam rođendane da veselica bude svaki dan", ističe Frano koji ne skriva kako je u potpunosti obiteljski čovjek.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frano Ridjan (@thefranor) on

Još ranije nam je otkrio kako ga je voljena supruga o dolasku drugog djeteta obavijestila neposredno prije nego je postao voditelj "Supertalenta" te kako se sin Mauro jako veseli braci.

"Tata navija da sinčić stigne malo ranije, jer mu je 35. rođendan 10. prosinca pa bi to bila odlična dvostruka zabava", tada nam je otkrio želje, no čini se kako se maleni još ne da.

Kako god bilo, Frani želimo najsretniji rođendan te još mnogo poslovnih i privatnih uspjeha!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene