S Franom Ridjanom popričali smo na njegov 35. rođendan kako bi saznali gdje će ga proslaviti i što si je poželio.

Galerija


Voditelj "Supertalenta" Frano Ridjan danas slavi rođendan.

Vezani članci Frano Ridjan Šarmantni voditelj pokazao kako se sredio za svoju maturalnu: "Ma daaaj, ovo nisi ti" Frano Ridjan - 5 Frano otkrio zašto u ormaru nema hlače skuplje od 300 kuna i zašto se divi svojoj supruzi

Ipak, veliko slavlje, kako nam sam otkriva, zasad će pričekati, no itekako će se slaviti kada njemu i supruzi Lei stigne drugi sinčić oko Božića.

"Ne slavi se, samo se uživa. Upravo idem po sinčića Maura, pa raditi", kroz smijeh nam otkriva voditelj, kao i to da si je za 35. rođendan poželio samo zdravlje, jer mu ostalo sve ide i više nego dobro.

No, priznao je kako je neki dan razmišljao o tome kako su proslave rođendana izgledale prije supruge, djeteta, drugog na putu...

"Ne sjećam se rođendana kada nisam radio u bilo koje doba dana i noći. 25. se slavio s tamburašima, a 30. jedno tjedan dana na različitim mjestima. No danas ne trebam rođendane da veselica bude svaki dan", ističe Frano koji ne skriva kako je u potpunosti obiteljski čovjek.

Još ranije nam je otkrio kako ga je voljena supruga o dolasku drugog djeteta obavijestila neposredno prije nego je postao voditelj "Supertalenta" te kako se sin Mauro jako veseli braci.

"Tata navija da sinčić stigne malo ranije, jer mu je 35. rođendan 10. prosinca pa bi to bila odlična dvostruka zabava", tada nam je otkrio želje, no čini se kako se maleni još ne da.

Kako god bilo, Frani želimo najsretniji rođendan te još mnogo poslovnih i privatnih uspjeha!

Pjevačica grupe Roxette sa sobom je odnijela i tajnu koju može otkriti još samo jedna osoba