Reporteri Nove TV cijeli dan prate događaje nakon izricanja oslobađajuće presude generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču, kao i njihov dolazak u Hrvatsku.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Maja Bajamić Naša pjevačica javno je progovorila o najgorih godinu dana u životu: ''Doktor mi je rekao da sam mogla biti u kolicima'' Saša Štefić - 4 Farmer Saša vodio je kafić i volio zapjevati na festivalima, ali tu je karijeru zapostavio, evo zašto se odlučio na ulazak u show

Za svoj portal Dnevnik.hr objavili su fotografije na kojima ih imate priliku vidjeti u izdanjima različitima od onih ispred kamera.

>> 'Presudu smo čuli na radiju. Žalosni smo što nismo mogli otići na neki trg'

>> EKSPLOZIJA SREĆE U HRVATSKOJ - SLAVI SE SLOBODA GENERALA!

Ovo je jedinstvena prilika da zavirite 'iza kulisa' njihova reporterskog posla kojeg svakog dana obavljaju i tako vas informiraju o najvažnijim događajima u zemlji i svijetu.

Ivana Petrović izvještavala je o najnovijim događanjima izvan haške sudnice. Na ovoj fotografiji se nalazi u društvu supruge Mladena Markača i kuma Ante Gotovine.


Događanja unutar haškog suda pratila je Tatjana Krajač koja, zajedno s kolegama novinarima iz ostalih redakcija, nije mogla prikriti veselje zbog oslobađajuće presude generalima pa je nastala jedna ovakva vesela fotografija koju je objavila na Facebooku.


Andrija Jarak izvještavao je iz Zadra u kojem se okupilo mnogo prijatelja Ante Gotovine, kao i ostalih građana koji mu od prvog dana provedenog u haškom pritvoru pružaju veliku podršku. Nakon Zadra, Andrija je izvještavao i iz zračne luke Pleso.


Marin Dragičević
se javio iz Đurđevca, rodnog grada Mladena Markača.


Marko Vračić je gledateljima Nove TV prenio emocije i poruke stanovnika Pakoštana u kojima je živio Ante Gotovina.

Iz Pakoštana je za Novu TV izvještavao i Šime Vičević.


Boris Mišević je dočekao generale u zračnoj luci Pleso.


Mislava Bagu su u reporterskom zanosu fotografirali djelatnici Banskih dvora iz svoje zgrade.


Josip Fiolić je na glavnom zagrebačkom trgu razgovarao i s Miroslavom Tuđmanom.


Reakcije na oslobađajuću presudu generalima iz Ureda predsjednika Ive Josipovića donio je reporter Vjekoslav Đaić.

Sabina TandaraKnezović i Jelena Rastočić cijeli su dan pratile reakcije političara u Vladi i Saboru, koji su s veseljem dočekali oslobađajuću presudu. U Saboru se, kako smo vidjeli u Dnevniku Nove TV, i zaplakalo.


No, osim na terenu, veoma dinamično je bilo i u redakciji Informativnog programa Nove TV.

Možete vidjeti voditelja Sašu Kopljara tijekom Izvanrednih vijesti Nove TV sa gošćom u studiju, odvjetnicom Jadrankom Sloković


Voditeljica Romina Knežić prati Izvanredne vijesti

Reporterka Ivana Ivanda na zadatku u redakciji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook