Kao da ne stari

Vlatka Pokos dekolteom do pupka u 49. godini podigla prašinu na Instagramu: ''Ljepša si i bolja no ikad''

Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Sre?ko Rundi? 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Vlatka Pokos (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) +0 Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Galerija

Vlatka Pokos po prvi se put okušala u ulozi modela. Snimila je kampanju za novu kolekciju Monike Sablić.

Vlatka Pokos zaštitno je lice nove modne kampanje splitske dizajnerice Monike Sablić.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos evo kako su joj fanovi odgovorili! Vlatka Pokos brutalno iskrena o stavu drugih o njoj na društvenim mrežama: ''Imam dojam da me svi mrze, zato...''

Pjevačica i voditeljica, koja živi u Kanadi, stigla je u grad podno Marjana kako bi se okušala u ulozi manekenke u 49. godini. Do sad je snimala reklame, no ovo je prvi put da je angažirana kao model.

Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Foto: Sre?ko Rundi?

"Za sve u životu postoji prvi put. Monika i ja smo još prije nekoliko godina pričale o zajedničkoj suradnji, no život nas je odveo u drugim smjerovima, ali uvijek smo bile u kontaktu. Snimanje smo konačno realizirale ovo ljeto", otkriva odmah na početku lijepa voditeljica koja plijeni pozornost gdje god se pojavi.

 

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos) on

"Nemam ništa protiv seksepilnih kreacija ukoliko su ukusno i profesionalno napravljene", otkrila je u nastavku, a suradnjom je oduševljena i poznata splitska dizajnerica.

"Vlatku sam angažirala u kampanji zbog njene bezvremenske ljepote. Odiše profinjenošću i seksepilom. Odlično se snašla u ulozi modela", zaključila je Monika.

Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Foto: Sre?ko Rundi?

Vlatka je dobila pregršt komplimenata na račun izgleda na društvenim mrežama, a kako i ne bi kada doista izgleda bolje no ikad. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene