Vlatka Pokos po prvi se put okušala u ulozi modela. Snimila je kampanju za novu kolekciju Monike Sablić.

Galerija


Vlatka Pokos zaštitno je lice nove modne kampanje splitske dizajnerice Monike Sablić.

Vezani članci Splitske ulice u magli - 1 Splićani već dva dana u magli: Meteorolog objasnio zašto je ova pojava na jugu tako rijetka i kako to da se baš sad pojavila Magla u Splitu - 2 Splićane iznenadila gusta magla, pogledajte kako je jutros izgledao najveći dalmatinski grad

Pjevačica i voditeljica, koja živi u Kanadi, stigla je u grad podno Marjana kako bi se okušala u ulozi manekenke u 49. godini. Do sad je snimala reklame, no ovo je prvi put da je angažirana kao model.

Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić)
Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Foto: Sre?ko Rundi?

"Za sve u životu postoji prvi put. Monika i ja smo još prije nekoliko godina pričale o zajedničkoj suradnji, no život nas je odveo u drugim smjerovima, ali uvijek smo bile u kontaktu. Snimanje smo konačno realizirale ovo ljeto", otkriva odmah na početku lijepa voditeljica koja plijeni pozornost gdje god se pojavi.

 

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos) on

"Nemam ništa protiv seksepilnih kreacija ukoliko su ukusno i profesionalno napravljene", otkrila je u nastavku, a suradnjom je oduševljena i poznata splitska dizajnerica.

"Vlatku sam angažirala u kampanji zbog njene bezvremenske ljepote. Odiše profinjenošću i seksepilom. Odlično se snašla u ulozi modela", zaključila je Monika.

Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić)
Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Foto: Sre?ko Rundi?

Vlatka je dobila pregršt komplimenata na račun izgleda na društvenim mrežama, a kako i ne bi kada doista izgleda bolje no ikad.