Rat bivših

Gnjusan komentar Ivice o Vlatki: ''Htjela se udati za bilo koga, shvatio sam da imam posla sa štakorom"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivica Biljan odgovorio je Vlatki Pokos na ne baš džentlmenski način.

Vlatka Pokos i njezin bivši dečko Ivica Biljan, čini se, na ratnoj su nozi.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos evo kako su joj fanovi odgovorili! Vlatka Pokos brutalno iskrena o stavu drugih o njoj na društvenim mrežama: ''Imam dojam da me svi mrze, zato...''

Naime, Vlatka ga je prozvala prošli tjedan, a sada je on odlučio ne ostati dužan.

''Već dvije godine koristi se mojim imenom radi vlastite promocije u hrvatskim medijima. S njim sam bila u kratkoj, nevažnoj i, nažalost, vrlo javnoj vezi. Šutjela sam iz obzira prema njegovu zdravstvenom stanju. Moj odlazak i boravak u Kanadi nema apsolutno nikakve veze s Ivicom Biljanom! S dotičnim nemam nikakvu komunikaciju već gotovo dvije godine. O mom boravku ovdje on je mogao saznati isključivo iz hrvatskih medija. Ne znam gdje stanuje i što radi, niti me to zanima'', kazala je Vlatka te naljutila Ivicu koji je sada odlučio ispričati svoju stranu priče.

''Jedne večeri bila je iskrena prema meni. Rekla mi je kako nikad nije voljela Dikana i da se udala za njega zbog novca i koristi. Rekla mi je da joj se na medenome mjesecu gadilo poljubiti ga za fotografiju. Moja obitelj nije htjela imati nikakve veze s njom. Vlatka mi je rekla da, ako je oženim, neće imati problema s preseljenjem. Onda sam u šali rekao: ‘Imam prijatelja od 65 godina, on je slobodan. Udaj se za njega’. Ona je odgovorila ‘hmmm’. Kad sam to shvatio da se želi udati za bilo koga, zaključio sam da imam posla sa štakorom. Zato sam je napustio'', kazao je Biljan za 24 sata te kazao kako nije bolestan.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene