Instagram gori!

Vlatka Pokos istaknula bujne grudi i figuru u bikiniju pa objavila niz zavodljivih fotki s plaže!

Vlatka Pokos Vlatka Pokos Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +22 Vlatka Pokos Galerija

Vlatka Pokos na svojim je pričama na Instagramu podijelila fotke u badiću koji je istaknuo njezin bujni dekolte.

Bivša pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos na svojim pričama na Instagramu podijelila je atraktivne fotke. 

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos evo kako su joj fanovi odgovorili! Vlatka Pokos brutalno iskrena o stavu drugih o njoj na društvenim mrežama: ''Imam dojam da me svi mrze, zato...''

Pokazala je da uživa u ljetnim danima po Dalmaciji i istaknula svoje raskošne grudi u tirkiznom bikiniju s detaljem ljuskica u istoj boji.

Sklona je objavljivanju fotografija u badiću, ali i drugim vrućim kombinacijama, pa je nedavno fanove počastila starom fotkom na kojoj je pozirala potpuno gola i poručila da ih stiže još.

Nedavno se ispod jedne objave osvrnula na usporedbe s plastičnim ljepoticama:

''Vidim da me uspoređuju s plastičnim 'ljepoticama', i to na moju štetu?! Samo prirodna ljepota je ljepota! Ostalo je jadna kompenzacija. Ja uživam u ljetu kao što dugo nisam, nadam se i vi!
Govorim o tome jer se mladim djevojkama šalje užasna poruka i nameće plastičan izgled. Mnoge se unakaze već u ranoj mladosti. Fizička ljepota je samo dio naše osobnosti i ništa ne znači sama po sebi. I ljudi, neugodno mi je biti ovako površna, ali ja NEMAM umjetne grudi."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlatka Pokos/Toronto/Zagreb/Split (@vlatkapokos)

Osim na to, požalila se i na uvrede koje dobiva na račun godina, što je njezinim obožavateljima bilo nevjerojatno jer je redovito obasipaju komplimentima na račun mladolikog izgleda.

Vlatku smo nedavno gledali u showu ''Ples sa zvijezdama''. 

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 3 Blanka Vlašić Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 3 +10 Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 1 Zanimljivosti Blanka Vlašić objavila urnebesni video svojeg tate, koji joj je pokušao pomoći, no sve je pošlo po krivu

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Hanka Paldum - 3 Hanka Paldum - 1 Hanka Paldum - 2 Hanka Paldum - 4 +24 Hanka Paldum - 5 Celebrity Hanka Paldum prvi put pokazala lijepu kćer, koja se ne voli eksponirati: "Nije ju bilo lako uvjeriti"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene