Vlatka Pokos na Instagramu se požalila na to da ju netko - teško zlostavlja.

Galerija


Vlatka Pokos nedavno je redala uspjeh za uspjehom. Vratila se u Hrvatsku, a na kanadskom sveučilištu je diplomirala s počastima, što bi trebao biti veliki razlog za sreću no čini se kako slavnu voditeljicu i pjevačicu nešto tišti. 

Vezani članci Anamaria Goltes Slovenka ubojitih trbušnjaka, prelijepa lica i zarazna osmijeha osvojila jednog od najboljih košarkaša na svijetu Ana Nikolić Pjevačica drastično smršavjela jer je opet htjela biti najzgodnija na Balkanu, no put je bio trnovit

Na svom Instagram profilu Vlatka se oglasila tužnom objavom o tome kako ju netko zlostavlja, a dala je naslutiti i o kome se radi. 

Vlatka je zatvorila svoj Instagram profil jer je na njemu, prema vlastitim riječima, posljednjih dana doživjela zlostavljanje i iživljavanje. 

"Dragi prijatelji, morala sam zatvoriti profil jer doživljavam neprestano zlostavljanje već nekoliko dana, od mog pojavljivanja u Poreču do objave o diplomi. Znam da nisam jedina koja se s tim susreće, mnogi su žrtve anonimnih, isfrustriranih, zlih nakaza, koje koriste internet za ovu vrstu iživljavanja", požalila se Vlatka.

U nastavku je otkrila koga krivi za to te mu poslala poruku.

"Poručujem onom koji piše da prepoznajem njegov "rukopis". Nije lako biti star, ljigav, prezren, razotkriven i ostavljen od svih. Na njegovom mjestu ne bih bila mirna prije smrti, koja se neminovno približava (svima nama), nakon života punog zla i mržnje prema svemu dobrom, a osobito lijepim i snažnim ženama koje se ne mogu pokoriti niti kupiti", zaključila je ona.

Na ovu tužnu vijest Vlatku su njezini obožavatelji zatrpali komentarima i porukama podrške.