Vlatka Pokos na Instagramu se požalila na to da ju netko - teško zlostavlja.

Galerija


Vlatka Pokos nedavno je redala uspjeh za uspjehom. Vratila se u Hrvatsku, a na kanadskom sveučilištu je diplomirala s počastima, što bi trebao biti veliki razlog za sreću no čini se kako slavnu voditeljicu i pjevačicu nešto tišti. 

Vezani članci Provjereno: Slučaj silovanja pasa - 2 Hoće li i kada osuđeni silovatelj pasa iza rešetaka? Detalji monstruoznog slučaja: "Gnjusno, izaziva povraćanje'' Severina Tko su domaće zvijezde koje su se odlučile za obrate u karijeri? Oni su napravili najzanimljivije promjene!

Na svom Instagram profilu Vlatka se oglasila tužnom objavom o tome kako ju netko zlostavlja, a dala je naslutiti i o kome se radi. 

Vlatka je zatvorila svoj Instagram profil jer je na njemu, prema vlastitim riječima, posljednjih dana doživjela zlostavljanje i iživljavanje. 

"Dragi prijatelji, morala sam zatvoriti profil jer doživljavam neprestano zlostavljanje već nekoliko dana, od mog pojavljivanja u Poreču do objave o diplomi. Znam da nisam jedina koja se s tim susreće, mnogi su žrtve anonimnih, isfrustriranih, zlih nakaza, koje koriste internet za ovu vrstu iživljavanja", požalila se Vlatka.

U nastavku je otkrila koga krivi za to te mu poslala poruku.

"Poručujem onom koji piše da prepoznajem njegov "rukopis". Nije lako biti star, ljigav, prezren, razotkriven i ostavljen od svih. Na njegovom mjestu ne bih bila mirna prije smrti, koja se neminovno približava (svima nama), nakon života punog zla i mržnje prema svemu dobrom, a osobito lijepim i snažnim ženama koje se ne mogu pokoriti niti kupiti", zaključila je ona.

Na ovu tužnu vijest Vlatku su njezini obožavatelji zatrpali komentarima i porukama podrške.