Ravno u glavu

Vlatka Pokos raspisala se na Instagramu: "Moje su grudi prirodne i prekrasne bez lažne skromnosti"

Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Sre?ko Rundi? 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) +0 Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Galerija

Nedavna modna kampanja s Vlatkom Pokos u glavnoj ulozi izazvala je veliki interes domaće javnosti.

Poznata voditeljica vrlo je vokalna na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos krasi ga više titula Poznato je koga ljubi Vlatka Pokos, novi odabranik nasljednik je ugledne zagrebačke obitelji: "Istina je, dogodilo se..."

Radi se o 49-godišnjoj Vlatki Pokos koja se nedavno našla po prvi put u ulozi manekenke i to u kampanji splitske dizajnerice Monike Sablić. Vlatka je zablistala u nekoliko elegantnih i seksi kreacija, a tim povodom otkrila je i kako nema ništa protiv seksi kombinacija, ako su napravljene s ukusom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos) on

Njezin bujni dekolte u jednoj od haljina iz kolekcije očekivano je izazvao najveći interes javnosti, a Vlatka se osvrnula na sve one koji misle da su njezine grudi neprirodne.

"S obzirom na to da je moj dekolte podigao prašinu, moram naglasiti da su moje grudi prirodne i da, prekrasne, bez lažne skromnosti. Znam da to izaziva zavist, zlobu i budalaste komentare. Nikada se nisam podvrgnula nikakvim, ni najmanjim estetskim zahvatima i znam da to zlobnike jako ljuti. Na meni je sve prirodno, još uvijek, usprkos mojih 48, a ne 49 godina, kako krivo pišu neki. Možda nisam imala sreće s nekim drugim stvarima, ali što se tiče izgleda i sporog starenja, svakako jesam. Pozdravljam sve hejtere i lažljivce", napisala je Vlatka u objavi koju je vrlo brzo obrisala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos) on

No nakon nje osvrnula se i na muškarce te upoznavanje preko interneta. "Hvala svima na lijepim riječima. Puno poruka dobivam u inbox pa i ja imam poruku i odgovor na razne ponude. Ne upoznajem muškarce na internetu, a još se manje nalazim s njima. Nevjerojatno, koliko su ljudi nerealni na internetu", poručila je bez dlake na jeziku.

Ovu objavu nije izbrisala.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene