sasvim iskreno

Vlatka Pokos otkrila koliko je dugo sama i svoj trenutni ljubavni status, jednu stvar više si nikad neće dopustiti

Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) +0 Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Galerija

Vlatka Pokos progovila je iskreno o ljubavnom životu i otkrila zašto je sama već gotovo 14 godina.

Bivša televizijska voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos živi izvan Hrvatske gotovo već posljednjih pet godina, točnije u Kanadi, a u intervjuu za Dnevni avaz prisjetila se nekih prošlih vremena, ali i otkrila svoj ljubavni status.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos evo kako su joj fanovi odgovorili! Vlatka Pokos brutalno iskrena o stavu drugih o njoj na društvenim mrežama: ''Imam dojam da me svi mrze, zato...''

Vlatka koja danas živi skroz drugačijim životom i bavi se marketingom kaže da je skroz posvećena poslu, a priznala je kako se osjećala kada u Hrvatskoj nije mogla dobiti posao.

"Jednostavno nisam mogla dobiti posao ni na jednoj televiziji ni radijskoj postaji. Zašto, ja to nikada neću shvatiti. S godinama, postalo je jako teško i nesigurno živjeti isključivo od gaža te sam donijela odluku o odlasku. Osjećala sam se šikanirano i poniženo, a nakon mog nesretnog razvoda bila sam izložena javnoj torturi, ismijavanju i sažalijevanju. Ja sam vrlo ponosna i radišna osoba i ne trebam ničije sažaljenje", zaključila je Vlatka.

O njezinom se ljubavnom životu nakon razvoda od poduzetnika Josipa Radeljaka Dikana malo znalo, a sada je priznala kako je sama gotovo 14 godina.

"Naučila sam da više nikad neću niti jednom muškarcu dozvoliti da mi upravlja životom i karijerom. Muškarcima ne vjerujem. Nakon razvoda sam 14 godina praktički sama, osim nekoliko nevažnih afera. I vjerujem da će tako i ostati. Sretna sam", izjavila je Vlatka.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) +4 Lepa Brena (Foto: Instagram) Celebrity Lepa Brena u badiću potpuno zasjenila svoju skupu jahtu, fotkom raspametila fanove: "Bezvremenska ljepotica"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene