Instagram gori

Vlatka Pokos ispunila obećanje i počastila novom dozom golih fotki: "Ovo je bila ozbiljna revolucija!"

Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 3 In Magazin: Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 1 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 2 Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) +1 Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Galerija

Vlatka Pokos na Instagramu je objavila fotografije iz 2002. godine na kojima je potpuno gola, a strateške dijelove pokrila je ružama i modnim dodacima.

Bivša pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos ispunila je obećanje.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 4 Ekskluzivno za in magazin! Vlatka Pokos priznala nam je da je ponovno zaljubljena, evo što je otkrila o svom novom odabraniku!

Nakon što je nedavno uz jednu svoju staru fotografiju na kojoj pozira potpuno gola najavila da ih uskoro stiže još, sada je podijelila još dvije fotke iz 2002. godine, za koje se također skinula do kraja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vlatka Pokos/Toronto/Canada (@vlatkapokos)

Na jednoj je pozirala u automobilu, a preko grudi je držala torbicu, dok na drugoj leži gola u kadi s ružama koje su joj pokrile strateške dijelove.

Uz obje fotografije Vlatka je označila fotografa Borisa Poljičanina, a otkrila je i da su nastale u sklopu iste kampanje koja joj je, kako je istaknula, najdraža koju je odradila.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vlatka Pokos/Toronto/Canada (@vlatkapokos)

"Ovo je bila ozbiljna revolucija, to mi je tvoja najdraža slika ikada! Obožavam zauvijek", poručio joj je stilist Marko Grubnić ispod fotke u autu.

"Predivna", "Lijepa mlada djevojka, a sada lijepa zrela žena", "Najljepša", "Wow, seksi", još su neki od brojnih komplimenata koje je Vlatka dobila, a mnogi su poželjeli i njezine nove gole fotke.

Vlatka se nedavno na svojem Instagramu požalila na uvrede koje dobiva na račun godina, što je njezinim obožavateljima bilo nevjerojatno jer je redovito obasipaju komplimentima na račun mladolikog izgleda.

Pokos inače već neko vrijeme živi u Kanadi, a ove godine vratila se u Hrvatsku zbog showa "Ples sa zvijezdama", iz kojeg je, nažalost, ispala prva.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Špaleta u showu Survivor - 1 Goran Špaleta u showu Survivor - 2 Goran Špaleta u showu Survivor - 3 Goran Špaleta u showu Survivor - 4 +11 Goran Špaleta u showu Survivor - 5 Celebrity Goran je zaludio žene i mnogima je bio favorit, a zbog Survivora je i njegova djevojka promijenila mišljenje: "Nikome nije bilo jasno što mi to treba u životu"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Fani Stipković, Bruno Petković i Iva Šarić +5 Fani Stipković - 1 Celebrity Naša najseksi novinarka usred pustinje se skinula u badić, prizor se svima odmah urezao u pamćenje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene