Vlasnik noćnog kluba u kojem je Šaban Šaulić nastupao posljednjih 30 godina, zauvijek će pamtiti što mu je pjevač rekao pred posljednji nastup.

Galerija


Vlasnik noćnog kluba u kojem je pjevač narodne glazbe Šaban Šaulić održao posljednji koncert, noć prije nego je izgubio život u tragičnoj nesreći, otkrio je što mu je posljednje pjevač rekao, prenosi Blic.

Vezani članci Teška nesreća u Novoj Gradiški - 6 Ovako izgleda unutrašnjost kuće nakon što je u njoj sinoć završio automobil. Policija otkrila detalje nesreće Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Nestao vozač koji je skrivio stravičnu nesreću u kojoj je život izgubio Šaban Šaulić

"Trebali smo slaviti 30 godina u ožujku. Nažalost, kralj nas je napustio, što da kažem. Najviše nam je žao što je na takav način otišao. On je veliki čovjek, umjetnik i prijatelj", izjavio je vlasnik kluba imena Ivan koji je došao i na Šabanov posljednji ispraćaj,  na kojem se okupilo nekoliko tisuća ljudi

"Sjećam se njegovih riječi kada god bi došao: "Ivek, samo da završim večeras i odem sutra kući i zabacim udicu". To mu je bio kruh. Pjevački kruh je veoma težak i toliko kilometara. Nekada se mora desiti, nažalost", tužno je zaključio Ivan koji je Šabana poznavao i surađivao s njime tridesetak dugih godina.

Podsjećamo, Šaban Šaulić izugubio je život u prometnoj nesreći, vraćajući se s nastupa iz jednog njemačkog kluba.

Bivši ljubavnici slučajno se sreli u kafiću: Svi su gledali kako će on reagirati

Žene poludjele za ocem slavne pjevačice: "Kosovarski Clooney" je prava faca

Seksi anđelica osvojila plažu u Miamiju: U prvom planu bile su njene duge noge i figura koja oduzima dah