Pjeva o ljubavi

U zagrljaju manekenke: Dečko Tatjane Dragović izmjenjivao nježnosti s plavokosom manekenkom

Vlaho Arbulić (Foto: Dušan Petrović) Vlaho Arbulić (Foto: Dušan Petrović) Dušan Petrovi? 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić (Foto: Dušan Petrović) Vlaho Arbulić (Foto: Dušan Petrović) Vlaho Arbulić (Foto: Dušan Petrović) +0 Vlaho Arbulić (Foto: Dušan Petrović) Galerija

Nakon prva dva singla ''Bla, bla'' i ''Home'' Vlaho Arbulić predstavio je i spot za pjesmu ''Feel It''

Po mnogima jedan od najtalentiranijih mladih glazbenika s domaće scene, Vlaho Arbulić, nakon prva dva singla ''Bla, bla'' i ''Home'', na oduševljenje svoje sve mnogobrojnije publike, predstavio je i svoj treći singl – 'Feel It'.

Pogledaj i ovo Vlaho Arbulić Melem za oči! Jedan od najzgodnijih Hrvata pokazao čime je zaslužio tu titulu, s ovako brutalnih mišića nije lako skrenuti pogled!

Prekrasna ljubavna pjesma sjajna je uvertira u nadolazeće ljeto i sve što ono sa sobom nosi. Pjesma, naime, ilustrira specifičan tranzicijski period početka nove ljubavi i načina na koji od nje očekujemo da zaliječi sve rane iz prošlosti.

Vlaho Arbulić (Foto: Dušan Petrović) Vlaho Arbulić (Foto: Dušan Petrović) Foto: Dušan Petrovi?

Kao autor glazbe i teksta, Vlaho je i ovoga puta na najbolji mogući način prenio svoju emociju, koja je dodatno naglašena prekrasnim spotom snimljenim na litici u blizini Dubrovnika, za kojeg je zaslužan Inspiring Production, a u kojem glavnu ulogu nosi očaravajuća Sofia Milošević.

Vlaho Arbulić (Foto: Dušan Petrović) Vlaho Arbulić (Foto: Dušan Petrović) Foto: Dušan Petrovi?

Pjesma 'Feel It', producenta Darka Dimitrova, zahvaljujući specifičnom Vlahinom glasu, ali i stasu, nesumnjivo će u vrlo kratkom roku pronaći svoj put do publike.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene