ima i nezadovoljnih

Jedan od najzgodnijih Hrvata na Dolcu skinuo majicu i napravio pomutnju: "Kumice na aparatima!"

Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić Matija Cvek i Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić - 1 Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić - 1 Vlaho Arbulić - 2 Vlaho Arbulić - 4 Vlaho Arbulić - 3 Vlaho Arbulić - 1 +9 Vlaho Arbulić Galerija

Vlaho Arbulić izazvao je pravu pomutnju na zagrebačkom Dolcu gdje je popio kavu bez majice i pokazao svoj mišićavi torzo, a fotkom se pohvalio na Instagramu.

Glazbeni producent i pjevač Vlaho Arbulić ponosno nosi i titulu jednog od najseksi Hrvata, koju je obranio i svojom novom fotografijom na Instagramu.

Pogledaj i ovo Vlaho Arbulić Melem za oči! Jedan od najzgodnijih Hrvata pokazao čime je zaslužio tu titulu, s ovako brutalnih mišića nije lako skrenuti pogled!

Zgodni Konavljanin pohvalio se kako je na zagrebačkoj tržnici Dolac popio kavu bez majice, a pogled na njegov mišićavi torzo izazvao je pravu pomutnju.

"Kumice na aparatima", "Dolac bakice se onesvijestile", "Top", "Kralj", pisali su mu pratitelji i pratiteljice, no bilo je i onih kojima je zasmetalo što se skinuo u centru grada.

Iz Zagreba se već vratio u Dubrovnik gdje je snimljen u društvu pjevača Matije Cveka, a zajedno su bili na premijeri predstave "Krvava svadba" na Dubrovačkim ljetnim igrama.

Vlaho je inače magistrirao je na zagrebačkom FER-u, bio je maneken, sada je uspješan glazbenik, a najviše mu odgovara uloga oca.

Sa suprugom Tatjanom Dragović ima kćer Lucu koja je već krenula njegovim stopama i upisala se u glazbenu školu.

"Obožava glazbu i ona se apsolutno bavi glazbom kroz igru slobodno i neopterećeno, mogu samo učiti od nje", pohvalio se ranije ove godine za IN Magazin, a tada je otkrio i da malena ne pokazuje interes za manekenstvo, iako su i on i Tatjana nekoć nizala uspjehe na tom polju.

"Mislim da bi to Luci bilo predosadno, ona je puno osebujnija ličnost, ali opet kažem, ona će sebi sama određivati svoj put, ne bojim se za to uopće", ispričao je.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan i Maja Bjelogrlić - 2 Dragan i Maja Bjelogrlić - 3 Lepa Brena, Maja i Dragan Bjelogrlić, Boba Živojinović Dragan i Maja Bjelogrlić - 1 +2 Dragan i Maja Bjelogrlić Celebrity Pogledajte kako izgleda žena Dragana Bjelogrlića, rijetko se pojavljuje, a zovu je srpskom Monicom Bellucci!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner - 7 Ana Rucner - 8 Ana Rucner i Danijel Majcen - 3 +19 Ana Rucner i klapa Sv. Mihovil - 2 Celebrity Ana Rucner objavila rijetku fotku sa sinom Darianom koji s godinama sve više nalikuje na oca Vladu Kalembera

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene