Vlado Boban savjetovao što je najbolje učiniti ovih dana, ali i zašto bi muškarci trebali poslušati žene.

Galerija


Sportski reporter Dnevnika Nove TV Vlado Boban u kratkom videu obratio se gledateljima apelirajući da ostanemo u svojim kućama sa svojom obitelji.

Vezani članci Konferencija za novinare Stožera SDŽ-a U Splitsko-dalmatinskoj županiji održan sastanak s ravnateljima bolnica: "Rast hospitaliziranih iz dana u dan je nepredvidljiv" Kristina Mandarina - 1 Poslije požara na ''Farmi'' dodatan nemir: Kristina Mandarina je otišla, a evo koga vidi kao najjaču kariku!

''Nadam se da uživate na kaučima sa svojim obiteljima u ovim teškim trenucima. Pomognite starijima i nemoćnima, odite umjesto njih u kupnju, donesite im neke namirnice. Nadam se da ćete svi skupa smoći snage i da ćemo svi zajedno proći kroz ova teška vremena. Slušajte stožer civilne zaštite, slušajte naše liječnike i dakako ostanite doma'' kazao je Vlado i za kraj podijelio anegdotu iz svog privatnog života.

''Meni je djevojka rekla da kada ne radim, sjednem kao drvo na drvo, tako da, evo, ja nju slušam. Slušajte i vi svoje supruge, one sigurno znaju bolje nego mi'', zaključio je Vlado. 

Najpoznatija preljubnica među nogometašima opet ljuti bivšeg supruga kojeg je prevarila s prijateljem