nje sada nije bilo

Našeg političara jedva smo prepoznali na novim fotografijama, je li promjeni imidža kumovala mlađahna brineta s kojom je uhvaćen u prisnim trenucima?

Vladimir Šeks - 9 Vladimir Šeks - 9 Miroslav Lelas/Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Šeks - 2 Vladimir Šeks - 8 Mate Bulić i Vladimir Šeks Vladimir Šeks - 1 Vladimir Šeks - 5 Vladimir Šeks - 6 Vladimir Šeks - 10 Vladimir Šeks - 7 Vladimir Šeks - 3 Vladimir Šeks - 11 +2 Vladimir Šeks (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Vladimir Šeks pojavio se na svečanom otvorenju Pelješkog mosta u zanimljivom izdanju s tregerima, šeširom i sunčanim naočalama, a na fotografijama ga je teško prepoznati.

Nekadašnji predsjednik Hrvatskog sabora i aktivni član HDZ-a Vladimir Šeks (79) došao je na svečano otvorenje Pelješkog mosta u zanimljivom i za njega neobičnom izdanju.

Pogledaj i ovo Vladimir Šeks Ukrali svu pažnju Vladimir Šeks uživao je u društvu lijepe unuke Ive, a pojavili su se zajedno na njima omiljenom mjestu

Bijeli sako i košulju upotpunio je crnim tregerima koji su mu držali hlače, a sa šeširom na glavi i velikim sunčanim naočalama nije ga lako prepoznati na prvi pogled i izgleda da u posljednje vrijeme njeguje potpuno novi imidž.

Na ceremoniji se družio s ostalim okupljenim političarima, a snimio je i selfie s legendarnim pjevačem Matom Bulićem te se čini da se baš dobro zabavio.

Uz njega nije bila mlađahna brineta s kojom je prošlo ljeto snimljen u šetnji Petrčanima, gdje ima kuću, a pritom su se i držali za ruke.

Tada nije želio otkrio identitet svoje djevojke, ali objasnio je kako je to samo zato što ona to ne želi, a već neko vrijeme nisu viđeni zajedno, pa se ne zna jesu li još par.

Vladimir Šeks ima iza sebe dva braka. S prvom suprugom Marijom u braku je bio 32 godine, a nakon razvoda srce mu je osvojila Anica Tesler. Vjenčali su se 2003. godine na Korčuli, no nažalost preminula je nakon teške bolesti u ožujku 2018. godine.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew McConaughey u Hrvatskoj Camila Alves i Matthew McConaughey (Foto: Instagram) Camila Alves i Matthew McConaughey (Foto: Instagram) Camila Alves i Matthew McConaughey (Foto: Instagram) +19 Matthew McConaughey i Camila Alves (Foto: AFP) Zanimljivosti Supruga Matthewa McConaugheya otkrila je pravi razlog posjeta Hrvatskoj: ''Obukla sam seksi bikini, a kad ono...''

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović +17 Anamarija Asanović Celebrity Kći bivšeg Vatrenog mami uzdahe na plaži u Turskoj, već danima objavljuje golišave fotke s plaže!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene