procurile informacije

Gdje se skriva Putinova navodna ljubavnica s djecom? Izvor tvrdi da zna u kojoj su državi, a i u kakvom smještaju

Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) +0 Alina Kabajeva (Foto: AFP) Galerija

Vladimir Putin i Alina Kabajeva navodno su zajedno već dugi niz godina, a sada su procurile informacije da se ona s djecom navodno skriva u Švicarskoj.

Navodna ljubavnica Vladimira Putina, gimnastičarka Alina Kabajeva, navodno se s njihovo četvero djece skriva u Švicarskoj, javlja Page Six.

Pogledaj i ovo Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Teška vremena Shrvana Camilla rasplakala se pred kamerama, suze nije mogla zaustaviti, a emocije nije skrivao ni princ Charles

"Dok Putin nastavlja s napadima u Ukrajini, uzrokuje humanitarnu krizu i ubija nedužne građane, njegova obitelj je skrivena u privatnoj rezidenciji u Švicarskoj", tvrdi izvor za američke medije. Sva njihova djeca također su navodno rođena u Švicarskoj, no navodni par to nikada nije potvrdio.

"Alina ima dva sina i blizanke s ruskim predsjednikom", dodao je izvor. Ističe kako njegova djeca imaju švicarske putovnice, a Kabajeva također ima dokumente te zemlje.

Kabajeva je inače potpuno nestala iz javnosti. Povukla se kada su počele kružiti glasine da je trudna, a u svibnju 2019. godine ruski novinar Sergej Kanev, koji je bio blizak s obavještajnim službama, objavio je da je Alina rodila blizance.

Alina je 2000. godine na Olimpijadi u Sydneyju osvojila brončanu medalju u gimnastici te zlatnu medalju u Ateni četiri godine kasnije. Ruskom predsjedniku navodno je zapela je za oko upravo u Ateni, a i on sam je veliki ljubitelj sportova poput juda i hokeja na ledu.

S Putinom su je u medijima počeli povezivati 2008. godine, a pisalo se kako se ruski predsjednik zbog upola mlađe sportašice namjerava rastati od svoje supruge. Tabloid koji je otkrio vijesti ubrzo se zatim ugasio, a vlasnici su kao razlog naveli financijske poteškoće.

Još od onda Putinov ured negira bilo kakvu povezanost predsjednika s Alinom. Kružile su priče među novinarima kako je gotovo opasno po život uopće i postaviti bilo kakvo pitanje vezano za Kabajevu. "Nikad nisam volio ljude koji zabadaju nos ondje gdje ne treba i pišu izmišljotine o životima drugih", jednom je prilikom rekao Putin.

Prije navodne veze s Putinom Alina je bila zaručena za političara Davida Muselianija, no prekinuli su prije nego što su stali pred oltar.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) +0 Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda žena Miroslava Ilića, rijetko se pojavljuje, a zanimljivo je kako ih opisuju njihovi susjedi!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 5 Celebrity Severina pokazala što je na Dan žena dobila od bivšeg: "Kakva krasna čestitka, to mora da je ljubav"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene