Nije imao vremena

GAY SASTANAK Putin se nije poklopio s njime

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

John, koji je nastupio u Moskvi u sklopu svoje svjetske turneje, djelovao je razočarano što se nije uspio naći s Putinom.

Britanski glazbenik Elton John rekao je u ponedjeljak navečer na koncertu u Moskvi da se i dalje želi sastati s Vladimirom Putinom i razgovarati o pravima homoseksualaca iako ruski predsjednik ovaj put za to nije imao vremena.

Pogledaj i ovo Elton John - 2 Ups... Što to radi slavni glazbenik? Legendarnog pjevača paparazzi uhvatili u nezgodnom trenutku dok je uživao na jahti

John, koji je nastupio u Moskvi u sklopu svoje svjetske turneje, djelovao je razočarano što se nije uspio naći s Putinom.

"Kao što neki od vas vjerojatno znaju, nadao sam se da ću se sastati s predsjednikom Putinom", rekao je John, čija je glazba u Rusiji popularna još od vremena SSSR-a.

"Iako to ovaj put nije bilo moguće, zahvalan sam što me načelno pozvao da razgovaramo o nekim ozbiljnim pitanjima u Rusiji, uključujući prava LGBT osoba i borbi s AIDS-om. Jako se nadam da ćemo u budućnosti naći vremena da me primi".

Putinov glasnogovornik rekao je prošlog tjedna da se predsjednikov raspored nije poklopio s Johnovim, ali da bi do sastanka moglo doći "drugi put".

U rujnu je Putin telefonski razgovarao s britanskim glazbenikom, jednim od najslavnijih svjetskih zagovornika prava LGBT zajednice diljem svijeta. John je tada zamolio za sastanak na što je Putin pristao.

Zapadne vlade i aktivisti za ljudska prava, među njima i Elton John, optužuju Rusiju za homofobne zakone. John je također zabrinut i zbog epidemije AIDS-a u Rusiji. (Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene