Sve ih je više

Šarmantni negativac iz serije "Drugo ime ljubavi" otkrio kakve mu poruke šalju obožavateljice u inboks

Vladimir Posavec Tušek (Foto: Nova TV) Vladimir Posavec Tušek (Foto: Nova TV) Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Posavec Tušek (Foto: Nova TV) Vladimir Posavec Tušek (Foto: Nova TV) Vladimir Posavec Tušek (Foto: Nova TV) +0 Marko Todorović i Vladimir Posavec Tušek (Foto: NOVA TV) Galerija

Vladimira Posaveca-Tušeka gledamo u ulozi negativca Karla Krpana u popularnoj seriji "Drugo ime ljubavi" na Novoj TV.

Nakon kratke stanke na male ekrane vratila se popularna serija "Drugo ime ljubavi".

Pogledaj i ovo Katarina Baban (Foto: Nova TV) Bliži se kraj avanture U ulozi zlice odlično se snašla, a njezin najveći obožavatelj zaključio je da ju je s guštom odigrala

Omiljeni glumci tako su se vratili u vaše domove te krenuli s novim intrigama, pothvatima te sukobima.

Krpani i dalje ne miruju. Karlo kuje planove kako bi sabotirao Sašin projekt, Jelena u naletu bijesa daje otkaz Loli, a Saša priprema Loli zabavu iznenađenja za rođendan, koja neće proći bez skandala. U novim nastavcima ne propustite niti doznati tko od likova gubi život.

Tako se na set nakon kraće stanke vratio i omiljeni negativac, Karlo Krpan, odnosno glumac Vladimir Posavec-Tušek koji nam je otkrio kako mu povratak na snimanja nije teško pao, jer se zaželjeo dobre i zabavne ekipe. Božićne praznike proveo je s obitelji u susjednoj Sloveniji u kojoj je bordao sa sinom.

"Serija u mom životu nije promijenila ništa specijalno. Stigle su neke nove poslovne ponude o kojima još ne bi, ali one su bile vezane uz neke druge projekte. Veći je fokus publike otkad se emitira, i to prija, ali nema ničeg spektakularnog. Promijenilo se to da sam upoznao neke nove ljude s kojima dosad nisam imao priliku raditi i to što nemam puno vremena za sebe", ističe Vladimir.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladimir Posavec-Tušek (@vladimirposavectusek) on

Njegov lik u seriji je negativan, no Vladimir ističe kako ga ljudi ne poistovjećuju s Karlom. "Oni koji mi prilaze mi čak pokazuju simpatije", otkriva nam glumac kojeg smo upitali i ima li sada više obožavateljica.

"Ženski dio koji mene boduje su gospođe mojih godina. Ovi mlađi su malo luđi valjda, ali meni se nije dogodilo ništa neprijatno s obožavateljicama. Poruke koje dobivam na Instagram su lijepe, pristojne i slatke", kroz smijeh ističe markantni 45-godišnji glumac.

Jedva čekamo vidjeti nove Karlove zgode!

Ne propustite pratiti seriju ''Drugo ime ljubavi'' ovaj tjedan od utorka do četvrtka u 20:15.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Catherine Zeta-Jones i kći Carys (Foto: Profimedia) - 2 +0 Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Profimedia) Celebrity Nestvarno lijepa žena pala je pod utjecaj mladošću opsjednutog Hollywooda i pokazala lice bez ijedne bore

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene