Mirko Ilibašić vjenčao se sa svojom odabranicom Matejom Lončarević.

Galerija


Čini se da su vjenčanja postala hit među glumačkom ekipom serije "Na granici".

Vezani članci Nadia Cvitanović i Filip Juričić (Foto: PR) Zvijezde omiljene serije s Nove TV otkrivaju što misle o Adventu, prekomjernom trošenju i ludim dočecima Mladen Vulić (Foto: PR) Mladen Vulić o glumačkom poslu: ''Prvo i zadnje u ovom poslu. Ne postoji lakše i teže, postoje samo ljudi''

Naime, nakon glumca Siniše Ružića pred oltar je stao i osječki glumac Mirko Ilibašić. Glumac kojeg hrvatski gledatelji znaju i kao Dadu vjenčao se sa zaručnicom Matejom Lončarević nakon nešto više od dvije godine veze.

Mirkovo i Mateino vjenčanje održano je u crkvi svetog Izidora u Širokom Polju, a svadbeno je slavlje pred tristotinjak uzvanika održano u Đakovu, gdje ih je zabavljao Tamburaški sastav Bisernica. Među uzvanicima je bio i Mirkov kolega iz serije Petar Puškarić, koji se našao u ulozi barjaktara.

Matea je blistala u raskošnoj vjenčanici dizajnera Ronalda Joycea koju nije dugo morala tražiti s obzirom na to da je njezina majka vlasnica salona vjenčanica u Osijeku, dok je Mirko svoje odijelo nabavio preko granice, vjerojatno kako bi to učinio i sam Dado, priznao nam je sa smiješkom. 

"Što se tiče života sada kada smo muž i žena, nije se skoro ništa promjenilo jer već godinu dana živimo skupa, samo smo teži za koji gram zbog prstenja. Mateja se vratila svom poslu vizualnog menadžera u jednoj zagrebačkoj trgovini, a ja sam trenutno na otoku Braču, gdje imam turneju s predstavom 'Djed i Karlo' u režiji Mire Čabraje i produkciji kazališta 'La La Land'", rekao nam je Mirko u telefonskom razgovoru i dodao kako jedva čeka medeni mjesec u Zanzibaru, na koji putuju 17. kolovoza ove godine. 

Uz to nam je otkrio i kako ove godine planira upisati MA studij glume na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu.

"Želim upotpuniti svoje školovanje i možda tako dobiti priliku da se pokažem na zagrebačkoj kazališnoj sceni", ispričao nam je svoje želje i planove. 

Odmor preslatke obitelji zasjenile manekenkine grudi koje su zamalo ispale iz badića