Španjolska svadba godine

Oženio se Sergio Ramos, među uzvanicima Kovačić, Modrić, Beckham

Sergio Ramos i Pilar Rubio (Foto: AFP) Sergio Ramos i Pilar Rubio (Foto: AFP) Afp 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Sergia Ramosa i Pilar Rubio (Foto:AFP) Vjenčanje Sergia Ramosa i Pilar Rubio (Foto:AFP) Vjenčanje Sergia Ramosa i Pilar Rubio (Foto:AFP) Vjenčanje Sergia Ramosa i Pilar Rubio (Foto:AFP) Vjenčanje Sergia Ramosa i Pilar Rubio (Foto:AFP) - 7 Vjenčanje Sergia Ramosa i Pilar Rubio (Foto:AFP) - 1 Vjenčanje Sergia Ramosa i Pilar Rubio (Foto:AFP) - 4 Vjenčanje Sergia Ramosa i Pilar Rubio (Foto:AFP) - 3 Vjenčanje Sergia Ramosa i Pilar Rubio (Foto:AFP) - 5 Vjenčanje Sergia Ramosa i Pilar Rubio (Foto:AFP) - 2 +0 Sergio Ramos i Pilar Rubio (Foto: AFP) Galerija

Sergio Ramos i njegova odabranica Pilar Rubio izmijenili su bračne zavjete.

Vjenčanje slavnog nogometaša Sergia Ramosa i Pilar Rubio u Španjolskoj prozvano je vjenčanjem godine. Ovaj par izmijenio je bračne zavjete u subotu u Gospinoj katedrali u Sevilli, najvećoj gotičkoj katedrali na svijetu, a pjevat će im Niña Pastori, slavna izvođačica flamenca.

Na svadbeno slavlje stiglo je više od 500 gostiju iz svijeta sporta i showbizza. Među je njima su i Luka Modrić sa suprugom Vanjom te Mateo Kovačić i njegva supruga Izabel.

Ramos je na vjenčanje pozvao i sve suigrače iz Reala i Španjolske, a novinari i obožavatelji par će moći vidjeti samo prilikom dolaska na farmu, a tada započinje velika privatna zabava. Vjenčanje je najavljeno još u veljači ove godine, a mediji su se odmah zainteresirali za njega.

Zanosnu Pilar mediji već godinama nazivaju i jednom od najljepših žena nogometaša, a kako je sama priznala, njih dvoje zaljubili su se na prvi pogled. Nogometaš ju je jednom prilikom iznenadio u njezinoj emisiji kada je potpuno neočekivano ušao u studio i počeo joj pjevati te svirati gitaru. Par već ima i troje djece, no dosad im se nije žurilo pred oltar. 

Pogledaji ovo Pilar Rubio (Foto: Profimedia) Celebrity Ovom će se prekrasnom Španjolkom oženiti jedan od najpoznatijih nogometaša svijeta nakon 7 godina veze

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lara Croft (Foto: Instagram) Lara Croft (Foto: Profimedia) Lara Croft (Foto: Profimedia) Lara Croft (Foto: Profimedia) +5 Tom Raider (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Mamila je uzdahe oblinama i okrutnošću: Kultnu Laru Croft utjelovile su dvije poznate dame, koja vam je draža?

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene