Kum otkriva detalje!

Dino Rađa odgovorio je na još jedno pitanje o vjenčanju Hane i Graše koje je zanimalo mnoge!

Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Hrvoje Krolo/DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 +0 Hana Huljić i Petar Grašo Galerija

Dino Rađa na Instagramu je razriješio još jedan misterij s vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić koji je zanimao znatiželjnu javnost.

Umirovljeni košarkaš Dino Rađa bio je jedan od trojice kumova Petru Graši na vjenčanju s Hanom Huljić.

Pogledaj i ovo Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Poklopilo se! Poznato je gdje je bio Grašo kad je Hana s kćeri napuštala rodilište, evo što ga je spriječilo da dođe po nju!

Osim njega, uz mladoženju su na njegov najvažniji dan u životu stali i slovenski chef Tomaž Kavčič te Grašin prijatelj iz djetinjstva Šime Poduje, koji bi u medijima prošao neopaženo da mu Rađa nije posveto objavu na Instagramu.

Bivši košarkaš je u komentarima ispod fotografija koje je objavio s vjenčanja razriješio i misterij prekida Graše i Danijele Martinović, otkrivši kako je ona bila ta koja je ostavila njega, a sada je odao još jednu nepoznanicu o vjenčanju godine koja je zanimala mnoge.

Na pitanje "Tko je uhvatio buket?" Rađa je šaljivo u svojem stilu odgovorio: "Baba Milka", a njegov je komentar oduševio pratitelje.

Podsjetimo, Hana Huljić i Petar Grašo vjenčali su se u subotu, 19. veljače u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja. Hani je kuma bila pjevačica Domenica Žuvela, a mladenka je zablistala u glamouroznoj vjenčanici s otkrivenim ramenima koju je za nju dizajnirao splitski brend Arileo.

Novopečeni mladenci su i u slatkom iščekivanju prinove, koja bi trebala stići naljeto.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Preslatka fotka omiljenog Čombe s kćerkicom nikoga nije ostavila ravnodušnim, vidi se po čemu je ista tata!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene