Romantika u Novalji

Pogledajte kako je bilo na vjenčanju Borisa Novkovića

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Boris Novković i politologinja Ines Katić vjenčali su se u subotu u Novalji. Poznatom je glazbeniku ovo treći brak.

Pjevač Boris Novković po treći je put izrekao sudbonosno 'DA'. Zadranka Ines Katić i 47-godišnji Boris nakon pola godine veze odlučili su svoju romansu ozakoniti na Jadranskoj obali. Točna lokacija je bila tajna, ali njihova ljubav već dulje vrijeme nije tajna. Vjenčali su se u Novalji.

Pogledaj i ovo showbuzz Ipak nisu opstali Sada je i službeno! Razvode se Boris Novković i njegova Ines

Podsjetimo, upoznali su se slučajno, nakon što se Boris zainteresirao za kampanju 'Govor mržnje ozbiljna je stvar', koju je ona inicirala. Počeli su se dopisivati na društvenim mrežama, a onda ih je opila ljubav. Početkom ove godine glazbenik je objavio pjesmu koju je posvetio Ines. 'Osjećam se sjajno i ispunjeno pozitivnom energijom, najkraće rečeno, nikad bolje', rekao je tada Boris.

No, pjevač i kantautor dugo je tražio svoju veliku sreću. Prije Ines ljubio je slikaricu Ivu Višošević. U vezi su bili tri i pol godine. Boris je prije veze sa slikaricom bio u braku s Lucijom Matić. Taj je brak trajao osam godina tijekom kojih su dobili dvoje djece. Prva Borisova žena bila je glumica Bojana Gregorić. Mnogi su ih smatrali najljepšim ljubavnim parom, no njihova bračna sreća nije dugo potrajala. Od Bojane se rastao nakon pet zajedničkih godina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene