Boris Novković i politologinja Ines Katić vjenčali su se u subotu u Novalji. Poznatom je glazbeniku ovo treći brak.


Pjevač Boris Novković po treći je put izrekao sudbonosno 'DA'. Zadranka Ines Katić i 47-godišnji Boris nakon pola godine veze odlučili su svoju romansu ozakoniti na Jadranskoj obali. Točna lokacija je bila tajna, ali njihova ljubav već dulje vrijeme nije tajna. Vjenčali su se u Novalji.

Vezani članci Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik otkrila koliko je koštalo njezino američko vjenčanje Iva i Jerko Leko, Martina i Ante Todorić, Stjepan Hauser i Jelena Rozga, Boris Svrtan i Nina Erak (Foto: Pixsell) Kobna godina: Slavni parovi koji nisu uspjeli spasiti svoju ljubav

Podsjetimo, upoznali su se slučajno, nakon što se Boris zainteresirao za kampanju 'Govor mržnje ozbiljna je stvar', koju je ona inicirala. Počeli su se dopisivati na društvenim mrežama, a onda ih je opila ljubav. Početkom ove godine glazbenik je objavio pjesmu koju je posvetio Ines. 'Osjećam se sjajno i ispunjeno pozitivnom energijom, najkraće rečeno, nikad bolje', rekao je tada Boris.

No, pjevač i kantautor dugo je tražio svoju veliku sreću. Prije Ines ljubio je slikaricu Ivu Višošević. U vezi su bili tri i pol godine. Boris je prije veze sa slikaricom bio u braku s Lucijom Matić. Taj je brak trajao osam godina tijekom kojih su dobili dvoje djece. Prva Borisova žena bila je glumica Bojana Gregorić. Mnogi su ih smatrali najljepšim ljubavnim parom, no njihova bračna sreća nije dugo potrajala. Od Bojane se rastao nakon pet zajedničkih godina.