Vjenčanje u Varaždinu

Oženio se nogometaš Tin Jedvaj, pogledajte vjenčanicu u kojoj je zablistala mladenka Dina Dragija!

Dina Dragija Dina Dragija Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Dina Dragija Dina Dragija Dina Dragija Dina Dragija Dina Dragija Dina Dragija - 10 Dina Dragija - 11 Dina Dragija Dina Dragija Dina Dragija - 9 +7 Dina Dragija - 8 Galerija

Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčali su se u Varaždinu, a pokoji detalj njihovih najvažnijih životnih trenutaka na Instagramu je podijelio njihov prijatelj.

Hrvatski nogometni reprezentativac Tin Jedvaj i njegova dugogodišnja djevojka Dina Dragija vjenčali su se danas u Varaždinu. 

Pogledaj i ovo Dina Dragija Kojoj bolje pristaje? Dina Dragija i bivša djevojka Luke Jovića nosile su iste vjenčanice, u prvi su plan izbacile visoki prorez i vitke noge

Dinin frizer i blizak prijatelj Zvonimir Franić prije vjenčanja objavio je fotografiju završnih priprema.

Naime, on je bio zadužen za frizuru te joj je napravio lagane valove i biserni rajf kao ukras, a vizažist Karlo Rusan, poznatiji kao Ruka Beauty, radio je vjenčani make-up te je mladenki istaknuo njezine plave oči. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SalonFranić (@salonfranic)

Njezina vjenčanica bila je jednostavna bez detalja, a protezala se uz vrat bez rukava, ostatak haljine protezao se u sirena kroj.

Prijatelj od mladenaca i jedan od gostiju, Andre Ljustina, na svom Instagramu je podijelio story iz crkve u kojoj se održao svečani obred.

Na fotografiji je zabilježen trenutak odmah nakon što je svećenik mladence proglasio mužem i ženom te su razmijenili zagrljaje s kumovima.

Dragijina kuma je Petra Kljajić, kći legendarnog rukometaša Nenada Kljajića.

Svoju djevojačku proslavila je u Istri, a trenutke zabave djevojke su dijelile na društvenim mrežama. Njezine zadnje solo trenutke s njom su proslavile Kristina Zubac, inače supruga košarkaša Ivice Zupca, Brita Bobetić, Iva i Lucija Mamić, Kim Pavlić i Vita Nižić te dizajnerica Kristina Burja.

Tin je svoju momačku večer slavio u Las Vegasu, a s njim su bili Luka Rajić, regionalni pjevač Stefan Cvijović poznatiji kao Cvija, nekadašnji igrač NK "Rudeš" Ardian Aliti te Luka Dokmanović.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša +12 Jelena Karleuša - 3 Celebrity Grudi je prekrila samo zvjezdicama, a teško je reći je li ovo drugo što nosi suknja ili samo traka

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +28 Lidija Bačić Celebrity Lidija servirala raskošan dekolte u jako uskoj i kratkoj opravi, u sličnoj se nedavno našla u problemu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene