Zvijezda serije "Igra prijestolja" Sophie Turner i glazbenik Joe Jonas vjenčali su se prošle srijede u Las Vegasu nakon dodjele Billboardovih nagrada.

Galerija


Ovakvo vjenčanje nitko nije očekivao.

Vezani članci Sophie Turner i Joe Jonas Zvijezda hit-serije i glazbenik postali su roditelji, rođenje djeteta skrivali su baš kao i trudnoću Sophie Turner i Joe Jonas - 1 Trudna glumica hlače je ostavila kod kuće? Navlačila košulju i skrivala se iza muža dok su se šetali

Zvijezda serije "Igra prijestolja" Sophie Turner i glazbenik Joe Jonas vjenčali su se prošle srijede u Las Vegasu nakon dodjele Billboardovih nagrada.

Iako nikada nisu skrivali vezu i zaruke, svi su očekivali glamurozno vjenčanje kakvo priliči zvijezdama, no oni su se ipak odlučili za brzinsku ceremoniju od 600 dolara uz prisustvo nekolicine članova obitelji i prijatelja te imitatora Elvisa Presleyja.

Fotografije i snimke na svom je profilu na Instagramu objavio DJ Diplo, koji je zabavljao uzvanike, a mladenka je nosila bijeli, jednostavni kombinezon, Gucci mule te veo, dok je on blistao u klasičnom odijelu. Podsjetimo, par se počeo viđati 2016. godine, a zaruke su potvrdili u listopadu 2017. godine na društvenim mrežama.

"Imala sam svega 21 godinu kad sam se zaručila, no uvijek sam se osjećala kao starija duša. Pripremila sam se da ću cijeli život biti sama, a onda sam upoznala njega. Jednostavno znaš kad upoznaš pravu osobu. Volim biti zaručena, no svojim najvećim postignućem smatram svoju karijeru, a ne brak", jednom je prilikom otkrila glumica koja je sve samo ne tipična holivudska dama.

Nikada nije pažnju privlačila skandalima, golotinjom, neprimjerenim ponašanjem ili rasipnošću, a Joe joj je vrlo sličan kada je o tome riječ.

S druge strane, njegov brat Nick Jonas prošle se godine vjenčao 10 godina starijom glumicom Priyankom Choprom, a glamurozno indijsko vjenčanje trajalo je tri dana uz stotinjak uzvanika, slonove, konje te nekoliko presvlačenja.

Iako se parovi odlično slažu te često druže, Joe i Sophie oduvijek su isticali da žele mirniju i jednostavniju ceremoniju, koja se sinoć napokon i održala. Čestitke mladencima!

Neočekivano ponašanje latino ljepotice: Obično čedna mama svima pokazala gaćice